Velvet wall, zijdezacht fluweel behang.

Een chique uitstraling met fluweel behang

Traditioneel behangpapier? Dat is een veilige keuze. Maar wie vandaag net dat tikkeltje extra aan zijn interieur wil toevoegen, kiest voor fluweel behangpapier van Elitis. Textiel wandbekleding? Yes, indeed! Het speciaal behangpapier is voorzien van een dun laagje veloursstof. Het resultaat? Jouw muren ogen zijdezacht, elegant en luxueus. De perfecte manier om je woning naar een hoger niveau te tillen!

De mogelijkheden van een Elitis Velvet Wall

Een Elitis Velvet Wall is een echte eyecatcher in elke ruimte. Met dit velours behang kan je alle richtingen uit. Een opvallende kleur of liever een neutrale tint? Een design met bloemen, strepen of zelfs een reliëfstructuur? You name it, we have it! Hulp nodig? Onze specialisten staan steeds klaar voor interieuradvies op maat. Samen kiezen we een flock behang met een fluweel zachte toplaag. Het behangen laten we over aan onze ervaren stielmannen. Zij zorgen ervoor dat jouw muren tot in de puntjes afgewerkt worden.

Ontdek Elitis in onze showroom

Elitis is een Frans merk, dat wereldwijd bekend staat voor exclusieve muurbekleding en behangcollecties in unieke kleuren en uitstekende kwaliteit. Het wordt niet voor niets de Rolls Royce onder de behangmerken genoemd. Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden voor velvet behang? Kom ze bewonderen – of voelen – in de showroom van design peeters in Tienen. Welkom!

Fluweel behang kopen?
Neem contact met ons op.