Hoge ramen? Dat vraagt om een grote rolgordijn!

Een moderne woning met grote ramen? Een klassiek herenhuis met statige plafonds en hoge vensters? Moeite om gepaste rolgordijnen of zonwering te vinden voor de grote vensters in je bedrijf? Search no more: dankzij hun majestueuze afmetingen zijn onze XXL rolgordijnen dé ideale oplossing. Het rolgordijn is verkrijgbaar tot 6 meter breed en 3 meter hoog (of omgekeerd).

De eindeloze mogelijkheden van onze rolgordijnen

Extra grote ramen? Dankzij een speciale steun is het perfect mogelijk om meerdere rolgordijnen naast elkaar te hangen. In de uitgebreide collectie doeken vind je ongetwijfeld de keuze die helemaal aansluit bij je inrichting in je woning of bedrijf. Transparante, afsluitende of verduisterende rolgordijnen? Een subtiele tint of een opvallende kleur? Met kettingbediening of gemotoriseerd? Alles is mogelijk! Eén ding is zeker: alle gordijnen zijn zonwerend, isolerend, brandvertragend én afwasbaar. Koude- of warmtebruggen zijn voorgoed verleden tijd.

Topkwaliteit van Belgische makelij

Onze interieurstylisten helpen je graag bij het uitkiezen van een rolgordijn in lijn met jouw interieur. Daarna rollen onze vakmannen de mouwen op voor een precieze opmeting en een nauwgezette plaatsing. Het resultaat? Een strakke designlook in jouw woning of bedrijf. Prijs of advies nodig? design peeters is jouw verkooppunt in Vlaams-Brabant voor rolgordijnen.