Herman Konings, een visie op de toekomst.

Trends en futureproof ondernemen.

Het zijn twee thema’s die bij design peeters hoog op de agenda staan. Op 26 februari 2019 organiseerden we in onze showroom een fascinerende lezing ‘We, myself & AI’. Gastspreker was de gerenommeerde trendwatcher Herman Konings. Aanwezig, een 80-tal klanten van Design Peeters die een sneak peek kregen van de nieuwste trends die zich de volgende jaren zullen manifesteren.

Wat brengt de toekomst voor bedrijven en ondernemers?

Hoe denkt, leeft, koopt en consumeert de nieuwe generatie digital natives? Wordt artificiële intelligentie (AI) het speerpunt van je toekomstige marketingacties? Al gehoord van fygitale ruimten, dividualisering en de bypass-economie? Het werd een boeiende uiteenzetting over upcoming trends in business. Nadien werd er druk en gezellig nagepraat door onze gasten met een glaasje en een hapje.

Op de hoogte blijven van onze events?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief .