Clo Casier over de laatste trends.

Clo Casier, de creatieve ‘ladyboss’ achter Design Peeters, is van kinds af aan on top of things als het op interieur aankomt. Ze startte haar carrière als diëtiste, maar volgde enkele jaren later toch haar liefde voor interieur, en voor haar man Steven. Na 17 jaren vakkennis op te doen in het bedrijf, mogen wij vandaag onze prangende vragen aan haar voorleggen.

CAST: Hoe ga jij te werk in het verlenen van interieuradvies?

CLO: Eerst en vooral is het voor mij belangrijk om de persoon, of personen, beter te leren kennen. Ik probeer aan te voelen welk karakter iemand heeft. Zo kom ik te weten welke stijl of trend we kunnen toepassen. Iedereen is verschillend dus het hoeft daarom niet bij één bepaalde trend of stijl te blijven. Het is dan aan mij om mijn creativiteit boven te halen en alles te combineren, te vergelijken en te matchen. Ook als er items of materialen reeds aanwezig zijn in het interieur, is het aan mij om een mooi geheel te creëren.

Wie meer van die totaalbeleving wil te weten komen en met zijn
of haar zintuigen de natuur, de warmte en de gezelligheid van de toekomst wil waarnemen, kan een bezoekje brengen aan de showroom.

Clo Casier

CAST: Merk je een verandering in trends of een evolutie in verkoop nu sociale media prominenter aanwezig zijn?

CLO: Er is zeker een verandering, maar ik bekijk die neutraal. Het maakt het voor sommigen makkelijker om een beeld te vormen van wat ze willen omdat ze meer geïnformeerd zijn. We zitten sneller in een bepaalde richting. Anderzijds worden er ook dingen opgezocht die onrealistisch zijn of technisch niet haalbaar. Ook trendgericht moeten we hier waakzaam blijven. Sociale media zijn niet altijd up-to-date

Meer lezen?

Vraag jouw gratis CAST magazine aan.

Inspiratie