Creëer je eigen stadsjungle met het nieuwste Arte behang.

Arte structuurbehang met een mystiek kantje

Mystieke prints, natuurlijke materialen en tropische verrassingen: de behangcollectie Avalon van Arte haalt met bijzondere structuurprints de warmte van verre oorden in huis. De collectie is geïnspireerd door de sage van het eiland Avalon, een mythische plek gehuld in nevel waar alles bloeit in overvloed. Dress up your walls met warme natuurinvloeden als leder en geweven gras en voeg tropische kleuren toe met een uitgesproken stijl en klasse!

De nieuwe Avalon behangcollectie van Arte bestaat uit zes designs die in verschillende kleurenpaletten leverbaar zijn.

Flamingo

Flamingo is de blikvanger van de collectie. Het is je rechtstreekse ticket to the tropics. De fleurige print met flamingo’s trekt onmiddellijk de aandacht, terwijl de voelbare structuur van geweven gras de muurbekleding een extra 3D dimensie geeft.

Gazelle

Terwijl de gazelle elegant over de vlakte springt, weerspiegelt de zon in haar hoorns. Een schitterend patroon tekent zich af. De gazelle laten we natuurlijk rustig verder paraderen over de velden, onze muren bekleden we graag met de zorgvuldig nagemaakte print van hoorn.

Glade

Een zwoel, warm oerwoud, verborgen in de nevel. Omgeven door kleuren en tropische dieren is het helemaal wegdromen. Glade brengt de jungle bij je thuis met een mysterieuze woudtekening op een voelbare, geweven structuur.

Marsh

Muren van geweven gras – het is alsof je de nacht doorbrengt in een lodge op de savanne. De structuur is levensecht nagemaakt, waardoor je op subtiele wijze het echte exotische gevoel in huis haalt. Tussen de zeventien kleurenvariaties zit voor elk interieur een passende tint.

Shield

De palmboom maakte het afgelopen jaar een evolutie van populair tropisch figuur tot stijlvol element in verfijnde interieurs. De gedetailleerd uitgewerkte print van palmbladeren roept botanische sferen op. De voelbare structuur van geweven gras maakt het patroon dynamisch en intens.

Weave Authentieke, robuuste natuurproducten liggen aan de basis van deze collectie. Het dessin Weave is gebaseerd op gevlochten leder, een materiaal dat als geen ander de sfeer ademt die Avalon wil uitstralen. Het reliëf van het gevlochten leder is realistisch nagemaakt, waardoor je muur echt met lederen stroken bekleed lijkt.

Kom de nieuwste behangcollectie Avalon van Arte, de ultieme verfijning in muurbekleding, ontdekken bij design peeters in Tienen.

Contacteer onze interieur specialisten.

Fout: Contact formulier niet gevonden.