Kom onze Green Wall ontdekken in onze showroom

Groenmuur: verbinding tussen het binnen- en buitenleven

De klimaatmarsen domineren anno 2019 het nieuws. Dit bewuster omgaan met ons milieu vertaalt zich ook in onze interieurs van vandaag en morgen. We maken nog meer de verbinding tussen het binnen- en buitenleven met natuurlijke materialen zoals bamboe, hout en rotan. Grasgroen en natuurlijke kleuren van de natuur maken hun comeback in huis.

Een groene eyecatcher in jouw interieur? Yes please!

Helemaal trendy is een green wall, een groene oase van rust in het midden van je woonkamer liefst gecombineerd met planten. Veel planten. Een groene wand die je stresslevel spontaan verlaagt en de luchtkwaliteit verbetert? Dubbelcheck! Planten zouden mensen ook creatiever maken. Hallo, eindeloze inspiratie!

Tinten van groen in combinatie met aardse kleuren

Op vlak van designs richten we ons op het botanische: het tropical, het palmblad. Bloemen worden soberder en donkerder en dierenprints verschuiven richting het weelderige Amazonewoud: apen, olifanten, etc. Vogels blijven trending, al zullen de flamingo’s plaats moeten maken voor de paradijsvogels. Groen blijft de hoofdkleur en zal aangevuld worden met een aards kleurenpallet: donderbruin, karamelbruin, terracotta, oranjerood, mosterdgeel… Warme kleuren die verwijzen naar de ondergaande zon.

Een groene wandeling door onze showroom ‘Le Jardin de Christiane’

Centraal in onze showroom in Tienen hebben we een green wall gecreëerd. Le Jardin de Christiane is een eerbetoon aan Christiane Peeters, de oermama van Design Peeters die meer dan 30 jaar de firma heeft geleid. Sinds haar pensioen legt ze zich met hart en ziel toe op tuinieren, planten, bloemen en geniet ze van alles wat de natuur te bieden heeft. Le Jardin de Christiane heeft een speciaal plaatsje gekregen in het hart van onze winkel. Kom het snel ontdekken!

Zelf een groenmuur creëren? Onze interieurstylisten schuiven graag met jou aan tafel om de verschillende mogelijkheden voor jouw woning of handelszaak te bespreken.

Zelf een green wall maken?
Neem contact met ons op.