Interieurinrichting Tienen

REALISATIE GREEN & GOLD.

Deze rijwoning werd volledig verbouwd. Neem met ons mee een kijkje in de leefruimte. Een combinatie van frisse kleuren en warme luxueuze tinten. Centraal werd een eyecatcher-behangpapier gekozen. In de keuken werd dit aangevuld met een zachte mint-pastelkleur op de muren en een strak semi-transparant screenrolgordijn. De andere verfkleur is een zacht witte kleur zoals de kasten op maat. De zitruimte werd rijkelijker gemaakt met een gouden behang en de grote raampartij werd afgewerkt met gevoerde overgordijnen. Deze stof is een meerlaagige kwaliteit met gouddraad en geeft een speciaal en cosy effect. Achter de tv kozen we voor een warme groene vals-uni kwaliteit. De klant heeft zelf perfect de mooie accessoires in goudtinten gecombineerd!

interieurinrichting & raamdecoratie
interieurinrichting & raamdecoratie

interieurinrichting & raamdecoratie
interieurinrichting & raamdecoratie

PROJECT:

  • Behang- & schilderwerken
  • Gevoerde overgordijnen
  • Rolgordijnen

Inspiratie