She’s MERCEDES – exclusive lifestyle event

interieurinrichting I raamdecoratie I events

Laat je een hele avond lang onderdompelen in de wondere wereld van interieur, fashion, food en fast cars. Noteer 14 september in je agenda voor het exclusieve lifestyle event in de showroom van Mercedes Claes & Zonen in Sint-Truiden.

Schrijf je nu in en geniet samen met je mama, zus of beste vriendin van een onvergetelijke avond. Neem plaats in de stoel voor een feestelijke make-up en een glamoureus kapsel door de professionele mooimakers van Café Beauté. Laat je betoveren door de geuren en kleuren van Rituals Home & Body Cosmetica. Ontdek de laatste modetrends bij Decadence de Luxe en lingerie Mimosa. Vervolledig je nieuwe look met een trendy bril van Optiek Gielissen en een statement piece van juwelier Willems, terwijl je van een drankje geniet, aangeboden door Carrefour Market Terbiest. Helemaal into deco? Check de mooiste interieurtrends bij Design Peeters en de bezwijk voor de woonaccessoires van Saar. Ontdek de geheimen die schuilen achter de producten van Avène dankzij Apotheek Stayen. Krijg tenslotte onmisbare tips & tricks van Georgeous voor een gezonde huid, zowel vanbinnen als vanbuiten.

Inspiratie