Installateur raamdecoratie (m/v/x)

Versterking van ons team.

Wil jij deel uitmaken van een groeiend en creatief bedrijf in Tienen? Ben jij een installateur met gevoel voor afwerking en techniciteit? Hou je er van om onze klanten blij te maken met een feilloze montage?

Stuur je motivatiebrief en je CV naar wecare@designpeeters.be

Ben jij de persoon, die wij zoeken?

Ons Studio DP team is op zoek naar versterking met een hart voor raamdecoratie en installatie. Je werkt rechtstreeks met enkele collega’s aan kwalitatieve interieurinrichting. Begrippen als zelfstandig werken, verantwoordelijkheid en oplossingsgericht denken schrikken je niet af. Jij weet precies hoe raamdecoratie opgehangen moet worden, óf je wil dit heel graag leren! Je hebt een vlotte babbel en doet net dat beetje meer om de klant blij te maken. Door jouw twee rechterhanden is een klus zo geklaard!

Praktische invulling

  • M of V
  • Voltijdse betrekking
  • Rijbewijs B
  • Ervaring als installateur of inzicht in de technische afwerking
  • Aandacht voor detail
  • Ruimte voor ontwikkeling en doorgroei binnen de organisatie
  • Spreken (hoofdzakelijk Nederlands, basiskennis Frans)
  • Assertief & vriendelijk
  • Stressbestendig
  • Ordelijk

Overtuigd of geprikkeld?

Wij zijn ambitieus en willen groeien. Ben je overtuigd dat dit de perfect uitdaging is voor jou of wil je hierover van gedachten wisselen, aarzel niet en neem contact op. Overtuig ons van je empathie en vlotte babbel en wordt deel van dit fantastisch team.

Wie is Studio DP en wat doen we?

We zijn een designstudio, maakatelier en een inrichter van prachtige totaalprojecten in één. Onze sterkte is mee te denken hoe je je huis – zowel binnen als buiten – ook echt karakter en functie kunt geven. A soul for every space!

Bij ons kan je voor alles terecht wat binnen- en buitenhuisafwerking betreft, voor 1 ruimte of meerdere, of zelfs het totale plaatje: Raamdecoratie, muurafwerking (Schilderen, behang, …), maakatelier (Raamdecoratie, meubels op maat, tapijten, stofferingen, …), styling en zelfs een volledig ontwerp 2D of 3D en wanneer je dat wenst zorgen we ook voor de uitwerking ervan.

Paritair comitee PC 111

Inspiratie