Schilder met ervaring

Versterking van ons team.

“A soul for every space”

Dat is wat wij creëren voor onze klanten!

Wil jij deel uitmaken van een groeiend en creatief bedrijf in Tienen? Ben jij een Schilder met ervaring, 2 rechterhanden en zeer veel gevoel voor details, afwerking en netheid? Hou je er van om onze klanten blij te maken met een feilloos beschilderd ruimte?

Ben jij de persoon, die wij zoeken?

Ons Studio DP team is op zoek naar versterking met een hart voor interieur en verfwerken. Je werkt rechtstreeks met enkele collega’s aan zeer uitdagende en kwalitatieve interieurinrichting. Niet alleen in de regio, maar over heel België. Begrippen als zelfstandig werken, verantwoordelijkheid, oplossingsgericht denken en teamwork schrikken je niet af. Jij weet precies hoe je een verfwerk correct, net en hoogwaardig moet aanbrengen! Je hebt een vlotte babbel en doet net dat beetje meer om de klant blij te maken, al moet je daarvoor enkele meters de ladder op. En je zorgt voor een gestructureerde en georganiseerde werkomgeving, in het magazijn, je bestelwagen en vooral bij de klant. Door jouw expertise is een klus zo geklaard!

Wie ben jij?

 • M of V
 • Voltijdse betrekking
 • Rijbewijs B
 • Ervaring als schilder
 • Aandacht voor detail en probleemoplossende expertise
 • Ruimte voor ontwikkeling en doorgroei binnen de organisatie
 • Goede mondelinge communicatie skills
 • Goed voorkomen
 • Spreken (hoofdzakelijk Nederlands, basiskennis Frans is een pluspunt)
 • Assertief & vriendelijk
 • Empathisch
 • Stressbestendig
 • Organisatievermogen
 • Ordelijk
 • Teamplayer

Overtuigd of geprikkeld?

Wij zijn ambitieus en willen groeien. Ben je overtuigd dat dit de perfect uitdaging is voor jou of wil je hierover van gedachten wisselen, aarzel niet en neem contact op. Overtuig ons van je empathie en vlotte pen of babbel en wordt deel van dit fantastisch team.

Interesse?

Stuur je motivatiebrief en je CV naar wecare@designpeeters.be

Wie is Studio DP en wat doen we?

We zijn een designstudio, maakatelier en een inrichter van prachtige totaalprojecten in één. Onze sterkte is mee te denken hoe je je huis – zowel binnen als buiten – ook echt karakter en functie kunt geven. A soul for every space!

Bij ons kan je voor alles terecht wat binnen- en buitenhuisafwerking betreft, voor 1 ruimte of meerdere, of zelfs het totale plaatje: Raamdecoratie, muurafwerking (Schilderen, behang, …), maakatelier (Raamdecoratie, meubels op maat, tapijten, stofferingen, …), styling en zelfs een volledig ontwerp 2D of 3D en wanneer je dat wenst zorgen we ook voor de uitwerking ervan.

Inspiratie