Magazijnier – verantwoordelijke onderhoud

Versterking van ons team.

“A soul for every space”

Dit is wat wij creëren voor onze B2B en B2C klanten. Wil jij deel uitmaken van een groeiend en creatief interieurbedrijf in Tienen? Ben jij punctueel, zorgvuldig en georganiseerd? Dan is dit iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een magazijnier/verantwoordelijke onderhoud (M/V/X) met veel gevoel voor orde en netheid.

Wat zijn jouw taken?

 • Ons magazijn is drukbezocht. Collega’s gaan in en uit, en er worden doorheen de dag constant leveringen gebracht of opgehaald: Jij kan als geen ander alles wat binnenkomt controleren en registreren (via systeem), informeren en het de juiste plaats geven. Je zorgt dat het magazijn en de stockageruimte er altijd ordelijk en georganiseerd bij ligt.
 • Verfbestelling klaarzetten? Een kunst die we je aanleren.
 • Onderhoud: Dat magazijn en de stockageruimte vragen een constante aanvulling en onderhoud. Dit is dan ook jouw terrein en verantwoordelijkheid: Aanvullen, stock bijhouden, alles netjes op zijn plaats zetten, proper en ordelijk houden ….
 • Manusje-van-alles: Afwisseling nodig in de job? Geen probleem! Bezoekjes langs de post, de autokeuring, boodschappen, een rit naar een werf of klant voor levering …. komen er al eens tussen. Ook bijkomende taken voor de updates in de showroom of bestellingen.
 • Schoonmaken: Onze volledige showroom en de buitenomgeving, de keuken, het sanitair en de burelen vragen om een wekelijkse tot dagelijkse poetsbeurt. Ook dat deel maak jij je helemaal eigen. Afstoffen, stofzuigen, dweilen maar ook de afvalverwerking, vaatwas, plantenonderhoud… het hoort er allemaal bij. Ons wagenpark is ook uitgebreid 😉

Wie ben jij?

 • Een diploma is niet nodig. Met een flinke dosis motivatie en een hands-on mentaliteit kom je bij ons al een eind op weg! Inzet en organisatie zijn een waardevolle skill die je nodig zal hebben.
 • Jij gaat gestructureerd aan het werk. Weet wat je te doen staat, maakt je eigen planning, wacht niet op instructies en gets the job done!
 • Je spreekt Nederlands en beschikt over een rijbewijs B.
 • Jouw voorkomen en vriendelijkheid wordt opgemerkt door je collega’s en onze klanten.
 • Onze company dog Super wordt jouw nieuwe beste vriend.

Wat bieden wij?

 • Een afwisselende job met uitgebreid takenpakket die je zelfstandig kan inplannen en uitvoeren.
 • Een voltijdse betrekking.
 • Een professionele werkomgeving met warme collega’s.
 • Een mooi loonpakket.
 • Onmiddellijke indiensttreding.

Wie is Studio DP en wat doen we?

We zijn een designstudio, maakatelier en inrichter van interieurs en totaalprojecten. Bij ons kan je voor alles terecht wat binnen- en buitenhuisinrichting betreft, voor één of meerdere ruimtes, of het totale plaatje van raamdecoratie, muurafwerking (schilderen, behangen,…), en maakatelier (confectie, meubels op maat, tapijten, stofferingen,…), styling en zelfs een volledig 2D of 3D ontwerp.

Interesse?

Wij zijn ambitieus en blijven groeien. Ben je ervan overtuigd dat jij de perfect ondersteuning kan geven aan het team? Aarzel dan niet en neem contact op. Overtuig ons van je empathie en vlotte babbel.

Email je CV en motivatiebrief (liefst met foto) naar wecare@designpeeters.be

Inspiratie

Menu