Opening nieuwe showroom Tienen

JOURNEY OF CURIOSITY

Laat je meevoeren op een reis waar bijzondere interieurtrends en innovatieve glazen schuifsystemen samensmelten in stijl, elegantie en vernieuwing. Verwacht tijdens deze opendays van onze vernieuwde showroom het onverwachte, waar de grens tussen binnen- en buiteninterieurs vervaagt. We verheugen ons op je gezelschap tijdens dit bijzondere weekend, waar een echo van kleur, luxe, innovatie en mysterie zal blijven hangen …

Zaterdag 2 en zondag 3 december 2023

Stap binnen in een inspirerende omgeving waar je de finesse van onze totaalprojecten zelf kan ervaren. Van concept tot realisatie. Onze focus ligt op volledige ontzorging, waardoor elk project een ontspannende reis wordt. Dit evenement bied je niet alleen een eerste blik op onze nieuwste collecties en huidige trends, maar stelt je ook in de gelegenheid om de mensen achter StudioDP te ontmoeten. Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te prikkelen met onze passie voor interieurdesign.

Inspiratie