a soul for

every space

Niks zo puur als genieten van je eigen huis en thuis. Dat gevoel van thuiskomen is exact wat DP wil creëren. Samen met jou.

Wij heten je zéér welkom in onze showroom.

Spring zeker binnen in onze showroom en indien u langer wenst te blijven dan 30min, boek dan uw afspraak met één van onze adviseurs. Zo hebben we alle tijd om u te begeleiden naar uw persoonlijk stukje geluk.

Uiteraard passen we hierbij de maximale veiligheidsmaatregelen toe, om uw veiligheid en die van onze medewerkers te garanderen.

INTERIOR + EXTERIOR

Er is geen binnen of buiten meer, geen eetkamer of woonkamer. Je thuis is 1 geheel en loopt in elkaar door, binnen en buiten, winter en zomer. We create a soul for every space.

INTERIOR

Een interieur waar je je echt thuis voelt? Of jouw workspace of handelszaak inrichten met een vleugje stijl en klasse? Raamdecoratie, behangpapier, verftechnieken en schilderwerken, vloerbekleding en tapijten, kleinmeubelen, huislinnen en catchy accessoires “bekleden” ons assortiment. Dit gecombineerd met het advies van onze interieurarchitecten, stijladviseurs en partners in detailafwerking, wordt jouw ideale leefomgeving samen met ons team gecreëerd.

EXTERIOR

Wij kijken verder dan binnen alleen

Zowel interieur als exterieur krijgen onze volle aandacht. De oplossingen en gezelligmakers voor buiten nemen alleen maar toe: Raamsystemen, gordijnen, tapijten en kussens in outdoor stofkwaliteiten, tuinmeubelen, zelfs barbecues en andere decoratieve buitenaccessoires. Samen met onze partner Sliding Glass, specialist in glazen schuifwanden en dakoverkappingen, moet de keuze tussen binnen of buiten leven niet meer gemaakt worden.

SOULMATES

Of het nu om te slapen, te wonen of te werken is, elke ruimte weerspiegelt wie je bent en verdient bezieling. Daarom is alles wat we designen en realiseren bedoeld om jou 100% laten te genieten, elke keer opnieuw. Design met focus op jouw leven en persoonlijkheid en met inbreng van onze expertise. We creëren én realiseren bezieling voor élke ruimte met een team van gepassioneerde designers en vaklui en dit allemaal voor én samen met jou. We luisteren naar jouw wensen en behoeften en prikkelen alle zintuigen. Zo creëren we jouw ideale leefomgeving. Want dat is wat elke ruimte verdient… a soul for every space.

WEBSHOP

Wist je dat we naast onze interieurinrichting en raamdecoratie voortaan ook een volledig aanbod aan “outdoor living” hebben. Check onze webshop.

TRENDCATCHERS

Ja dat zijn we, trendcatchers! We volgen de trends en trendwatchers op de voet. Seminars, beurzen en trips, zowel in binnen -als buitenland, worden nieuwsgierig bezocht. Online scrollen we er op los. De nieuwigheden worden schaamteloos opgepikt, we “catchen” de must-sees en must-dos en passen ze creatief toe in jouw leefomgeving.

INNOVATIE

Niet alleen het kleurenspel is veranderlijk, ook de keuze uit materialen, technieken en toepassingen is niet eindig. De enige constante is verandering en daar ligt nu net de gevoeligheid voor de uitwerking van jouw project. Hoe combineer je of maak je een keuze uit alle mogelijkheden? Wat past het beste in jouw levensstijl en time-management? Onze inhouse-specialisten helpen je door dit complexe traject.

DUURZAAM

Duurzaamheid in de letterlijke betekenis van het woord : “eigenschap van lang goed te blijven of te blijven bestaan” of “streven om verstandig met energiebronnen en het milieu om te gaan”. Rekening houdend met wat het oog wil en de praktische kant denken we verder. Eerlijk gemaakt, authentieke materialen en met voorkeur van Belgische makelij. En dit van stoffen tot vloerbekleding. We brengen graag samen met jou een gezonde portie duurzaamheid in huis.