Behangpapier & muurbekleding

Sfeermakers voor de muren zijn het! Voor een volledige ruimte of als accentmuur gecombineerd met de aangepaste verfkeuren. Met een ruim assortiment behangboeken in een uitgebreid palet aan kleuren, texturen en prints kunnen verschillende combinaties gemaakt worden.

Merken o.a. Arte, Elitis, Khroma, Casamance,…

We hebben meer dan 300 soorten behangpapier van Belgische én internationale topmerken.

Bij het kiezen van het juiste behangpapier is het belangrijk eerst te bedenken welke sfeer je wil creëren. Welke meubels heb je om te accentueren en wil je je kamer groter, vrolijker of bijvoorbeeld gezelliger maken. We helpen je graag verder dus kom gerust langs in onze showroom of boek je afspraak.

van jouw huis jouw wereld maken

Onze showroom in Tienen heeft een grote collectie aan het mooiste behangpapier, tapijten, stoffen, gordijnen, interieuraccessoires, buitenstyling en zo veel meer.

Kom zeker langs en ontdek onze unieke collecties en de creativiteit van ons team!

‘Vandaag is ons huis een veilige haven, een rustplek, een warm familienest maar ook meer en meer een werkplek, een ontmoetingsplaats, een hobby-uitleefkamer, een sportplek en soms zelfs een klein beetje een gezellig café of restaurant…. Onze missie is dan ook om van jouw huis jouw wereld te maken. Op jouw maat.’

Advies & (re)styling

We ontwerpen niet alleen, we stylen ook elk detail van de inrichting indien gewenst. In ons maakatelier kunnen we alles bekleden, onze collectie gordijnen, tapijten en behangpapier is zéér ruime, onze stylistes zeer gedreven.

Menu