"Some people look at beautiful places, others make a place beautiful."

Design Studio

We zijn een designstudio, maakatelier en een inrichter van prachtige totaalprojecten in één. Onze sterkte is mee te denken hoe je je huis – zowel binnen als buiten – ook echt karakter en functie kunt geven.

Second Home

Heb je een 2de verblijf aan zee, de Ardennen of ergens in Frankrijk of Spanje? Heb je plannen om een 2de verblijf te kopen als vakantieverblijf of opbrengsteigendom? Studio DP denkt graag met je mee. Van plan tot schets. Van 3D visualisatie tot uiteindelijk totaalproject. Design, creatie en oplevering overal in Europa. Met Belgische producten en Belgische kwaliteitsgarantie. Totale ontzorging voor je thuis in het buitenland.

Workspace

Werken van thuis of thuiskomen op kantoor? Het contrast tussen woon- en werkomgeving wordt steeds kleiner en we verwachten alsmaar meer van onze werkplek. A soul for every space, maar zeker ook voor je workspace, je bureau, je kantoor. Creativiteit stimuleren, productiviteit verhogen of samenwerking en dialoog faciliteren. Onze interieurvormgevers maken van je werkplek een 2de thuis.

werelds

Wij hebben geen enge kijk, maar kijken naar al het moois wat de wereld te bieden heeft. Net zoals designers zich door alles rondom hen laten inspireren, doen wij dat ook. Zo kunnen we voor onze klanten een hedendaags en toekomstgericht warm nest creëren.

menselijk

Voor ons sta jij als mens voorop. Wat bezielt je als klant, wat wil je nu echt graag doen en beleven. Wat geeft je rust, energie en positiviteit. Wij gaan samen op zoek naar de essentie van huis en tuin als een totaalbeleving. Laat je inspireren.

zorgvuldig

Sinds jaar en dag staat zorg vooraan bij Studio DP. Niet alleen het ontwerp is belangrijk maar ook een zorgvuldige uitvoering van elke creatie en extra diensten die je zorgen kunnen wegnemen. Wij zijn geen indringers maar gasten in je huis. Dus net dat tikkeltje goesting om elk detail zorgvuldig juist te krijgen typeert ons.

"Luxury is when it seems flawless, when you reach the right balance between all design elements"