DP EXTERIOR

Zowel interieur als exterieur krijgen onze volle aandacht. De oplossingen en gezelligmakers voor buiten nemen alleen maar toe: Raamsystemen, gordijnen, tapijten en kussens in outdoor stofkwaliteiten, tuinmeubelen, zelfs barbecues en andere decoratieve buitenaccessoires. Samen met onze partner Sliding Glass, specialist in glazen schuifwanden en dakoverkappingen, moet de keuze tussen binnen of buiten leven niet meer gemaakt worden.

OUTDOOR LIVING

Als je buiten wil vertoeven en relaxen, wil je het liefste al het indoor comfort en zijn benodigdheden ook daar terugvinden. De collecties buitentapijten, kussens en decoratie-artikelen zorgen voor de esthetische afwerking en de cosy sfeer. De draagbare audio-installatie in ons assortiment klinkt letterlijk als muziek in de oren. Voeg daar nog de barbecue-mogelijkheden met zijn smaaktoebehoren en het gepaste drankje bij, en je spendeert veel langer in de gezondere buitenlucht dan gepland! Check onze webshop om volledig in de mood te komen.

WEBSHOP

BUITENMEUBILAIR

Jawel, ook dit mag niet ontbreken om dat outdoor gevoel en gemak juist te realiseren. Het gamma aan buitenmeubilair van VONDOM en FAST, een Spaans en Italiaans design, omvat meer dan alleen ligzetels, stoelen en tafels. En dit ook in verschillende afwerkingen en kleuren. De outdoor collectie van het Belgische MISTER BLUE SKY met zijn drijvende ligstoel, zorgt dat je zelfs in avondkledij kan genieten van je ligkussen OP het zwembad. Liever minder strak en meer geleefde materialen? Dan zijn de outdoor houtcollecties van het Belgische SEMPRE gepast om jou mee te nemen naar een tropische en mysterieuze mangrove…

SCHUIFWANDEN

Een comfortabele woonruimte, zoals een balkon, poolhouse of tuinkamer, ombouwen of bijbouwen zonder buitenzicht te verliezen? Een uitbreiding van een buitenterras en toch afgeschermd zitten van regen en wind? Ja, graag! Dankzij het uitgebreid assortiment aan schuifbare glaspanelen van onze partner SLIDING GLASS, behoud je niet alleen het contact met de buitenomgeving en de natuur maar regel je ook de openheid in functie van de huidige buitentemperaturen. In ons centraal Europees klimaat geen overbodige luxe én een ideale manier om langer en meer kunnen te genieten.

SCHUIFWANDEN

ZONWERING

Dankzij onze partner SLIDING GLASS zijn dakoverkappingen of lamellendaken in gesloten, half open of volledig open positie, afhankelijk van veelal wisselende weercondities, ook mogelijk. Zoek je gedeeltelijke zon -of regenafscherming in de tuin of aan het buitenterras? Dan kunnen schaduw -of camouflagezeilen een functionele en esthetische oplossing zijn. Of rolgordijnen en jaloezieën? En natuurlijk is het assortiment aan stoffen en gordijnen uitgebreid met outdoor-kwaliteiten die UV-bestendig, waterafstotend en schimmelresistent zijn. Alles voor comfort én sfeer buiten, toch?

OVERKAPPINGEN

EXTERIOR SHOWROOM

Jawel, ook dat outdoor of buitengevoel hebben we gecreëerd in onze showroom. In het jaar 2020 in volle Covid-19 omstandigheden, openden we na een grote verbouwing onze outdoor showroom. In eerste instantie virtueel weliswaar maar ondertussen kan je zelf live komen ervaren hoe het ook bij jouw thuis in je tuin of buitenterras kan. We nemen je mee naar relaxmodus. Kijken, voelen, genieten. Zelfs proeven ook! A soul for every space.