DP INTERIOR

Een interieur waar je je echt thuis voelt? Of jouw workspace of handelszaak inrichten met een vleugje stijl en klasse? Raamdecoratie, behangpapier, verftechnieken en schilderwerken, vloerbekleding en tapijten, kleinmeubelen, huislinnen en catchy accessoires “bekleden” ons assortiment. Dit gecombineerd met het advies van onze interieurarchitecten, stijladviseurs en partners in detailafwerking, wordt jouw ideale leefomgeving samen met ons team gecreëerd.

INTERIEURINRICHTING

Wil je één woonruimte inrichten of een volledige bovenverdieping renoveren? Heeft jouw woning, handelszaak of bedrijf dringend een volledige make-over nodig? Allemaal goed. Kom langs in onze showroom of boek een inspirerend gesprek en ontvang aangepast advies dat rekening houdt met jouw noden en budget.

TAPIJTEN & VLOERBEKLEDING

MAATWERK

ACCESSOIRES

RAAMDECORATIE

Is de zithoek toe aan nieuwe overgordijnen? Of nood aan een verduisterend systeem om een goede nachtrust te garanderen? Een volledige nieuwbouw of woning met aangepaste zonwering invullen? De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en kunnen je woning of werkplek van de juiste sfeer en nodige privacy voorzien.

(OVER)GORDIJNEN

HORIZONTALE LAMELLEN

ROLGORDIJNEN

ANDERE RAAMOPLOSSINGEN

KLEURADVIES

Heeft de kinderkamer plaats gemaakt voor een logeerkamer en passen die jeugdige kleuren niet meer? Een blanco nieuwbouw inkleuren met sfeer en gezellige (t)huiselijkheid? Een nieuwe verftechniek of catchy wandbekleding geven de muren en plafonds een meer persoonlijke toets. Steeds rekening houdend met de reeds aanwezige materialen of interieurobjecten.

VERF & TECHNIEKEN

BEHANGPAPIER & MUURBEKLEDING

INTERIOR SHOWROOM

In 2017 verhuisden we na 85 jaar van de binnenstad van Tienen naar een andere, ruimere locatie. Onze opzet om een (be)levende showroom met thuisgevoel te creëren kunnen we “operatie geslaagd” noemen. Als je door de-in-elkaar-vloeiende woonvertrekken wandelt waan je je niet meer in een kil industrieel pand.

Elk seizoen opnieuw aangepast aan de huidige woontrends. Kom je zintuigen prikkelen en inspiratie opborrelen. De deur staat open, de koffie staat klaar, met parking voor de deur!

BEHANGPAPIER & MUURBEKLEDING

Sfeermakers voor de muren zijn het! Voor een volledige ruimte of als accentmuur gecombineerd met de aangepaste verfkeuren. Met een ruim assortiment behangboeken in een uitgebreid palet aan kleuren, texturen en prints kunnen verschillende combinaties gemaakt worden. Merken o.a. Arte, Elitis, Khroma, Casamance,…

VERF & TECHNIEKEN

Elke kleur bepaalt een andere sfeer. Het kan “gewoon” wit of in duizenden andere mogelijkheden. De verven van Boss Paints zijn gekend voor hun superieure kwaliteit en hun uitgebreid toepassingsgebied. Daarnaast kan de verf gepimpt worden door één van de vele decoratieve verftechnieken toe te passen. Ons schildersteam heeft de nodige know-how om dit feilloos bij jouw thuis of werkomgeving uit te voeren.

TAPIJT & VLOERBEKLEDING

Tapijt is niet alleen de zachtste maar ook de warmste oplossing als vloerbekleding in je interieur. In wol of in combinatie met linnen of bamboe. Of in zachte synthetische materialen of natuurijke vezels zoals jute. Merken o.a. Jov, Ora Pro Nobis, Jab, Tarkett,… Andere mogelijkheden van vloerbekleding zijn vinyl, al dan niet gewoven, en linoleum. Merken o.a. Ntgrate, Moduleo, Forbo,… Laminaat en vooral parket straalt met zijn houtstructuur niet alleen warmte maar ook klasse en sfeer uit. De houten vloeren van Belgiqa zijn 100% Belgisch vakmanschap.

(OVER)GORDIJNEN

Ze klinken misschien oubollig maar dat zijn ze nu helemaal niet meer! De meest levendige raamdecoratie heeft een heuse comeback gemaakt. Ze zijn mogelijk in een luchtige en transparante kwaliteiten om openheid te behouden. Of liever toch eerder privacy-gerelateerd? Dan kan je voor zwaardere materialen kiezen die meer afsluiting van buitenaf geven. Jouw stofkeuze in dessin en kleur zal bepalen welke stijl je wil creëren en natuurlijk helpen we je graag hierbij.

HORIZONTALE LAMELLEN

Lamellen of jaloezieën in pvc, aluminium of in hout zijn praktisch in gebruik. Daarnaast een mooi strak design, een constante aankleding voor het raam met de gewenste lichtinval en gemaakt in hout of het meer ecologische materiaal bamboe, een warme sfeermaker in huis.

ROLGORDIJNEN

Als het strak én minimalistisch moet zijn dan is er geen betere oplossing dan rolgordijnen. Het stofpaneel neemt weinig plaats in naast de ramen. In opgerolde toestand bevinden ze zicht haast onzichtbaar in de hoogte. Rolgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten en transparanties, of gecombineerd, en tot zelfs 7 meter breed!

MAATWERK

Onze partners in afwerking voor schrijnwerkerij, elektriciteit, glaspanelen, soundsystemen en verlichting zorgen samen met ons dat jouw project van A tot Z tot realisatie komt. …..

ACCESSOIRES

Af is af! De final-touch-winners zijn :

Kussens en plaids van o.a. Designers Guild, Romo,…

Accessoires en decoratie van o.a. Serax, Sempre Life, Prospectt,…

Kleinmeubelen, zetel(opmaak) en verlichting

Bedlinnen van Lysdrap, Belgisch handgemaakt linnen.

Badaccessoires en linnen van Abyss & Habidecor en Missoni Home.

Barbecue & spices, keuken-musthaves en tafellinnen.