zaterdag 2 & zondag 3 december 2023
van 13u tot 18u

Laat je meevoeren op een reis waar bijzondere interieurtrends en innovatieve glazen schuifsystemen samensmelten in stijl, elegantie en vernieuwing.

Verwacht tijdens deze opendays van onze vernieuwde showroom het onverwachte, waar de grens tussen binnen- en buiten- interieurs vervaagt.

We verheugen ons op je gezelschap tijdens dit bijzondere weekend, waar een echo van kleur, luxe, innovatie en mysterie zal blijven hangen …

Ik laat me graag verrassen ...

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Selecteer een optie
Selecteer een optie

guiding you through a labyrinth of luxury, mystery and an exceptional interior creativity

Stap binnen in een inspirerende omgeving waar je de finesse van onze totaalprojecten zelf kan ervaren. Van concept tot realisatie. Onze focus ligt op volledige ontzorging, waardoor elk project een ontspannende reis wordt. Dit evenement bied je niet alleen een eerste blik op onze nieuwste collecties, en huidige trends, maar stelt je ook in de gelegenheid om de mensen achter StudioDP te ontmoeten.

Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te prikkelen met onze passie voor interieurdesign.

Onze vernieuwde showroom van Sliding Glass is ontworpen om je nog meer te inspireren en te laten voelen hoe een naadloze overgang tussen binnen en buiten leven werkelijkheid wordt. Ontdek de nieuwe toepassingen, waaronder het innovatieve Roll Up systeem, en ervaar hoe onze schuifwanden elk ontwerpconcept, van poolhouse tot horecazaak, kunnen
transformeren.

Tijdens je bezoek heb je ook de unieke kans om onze experten te ontmoeten die met hun kennis op maat gemaakte oplossingen kunnen aanbieden. Wij kijken ernaar uit om samen met jou de eindeloze mogelijkheden te verkennen.

embark on a exclusive journey and open a new window of opportunities