Schilderwerken

Elke kleur bepaalt een andere sfeer. Het kan “gewoon” wit of in duizenden andere mogelijkheden. De verven van Boss Paints zijn gekend voor hun superieure kwaliteit en hun uitgebreid toepassingsgebied. Daarnaast kan de verf gepimpt worden door één van de vele decoratieve verftechnieken toe te passen. Ons schildersteam heeft de nodige know-how om dit feilloos bij jouw thuis of werkomgeving uit te voeren.

a soul for every space

Wij ontwerpen voor je, maken je styling helemaal op maat, zorgen voor de uitvoering van je totaalproject én gaan zelfs op zoek naar de mooiste items om jouw wens helemaal styling-af te maken.

Sterker nog, onze styling teams kan je zelfs inhuren voor verschillende stylingservices zoals een ‘Seizoensstyling’ of een ‘Moodstyling’, we helpen je alles klaar te maken voor die welverdiende momenten voor jezelf, je familie en je vrienden.

Studio DP

van jouw huis jouw wereld maken

Onze showroom in Tienen heeft een grote collectie aan het mooiste behangpapier, tapijten, stoffen, gordijnen, interieuraccessoires, buitenstyling en zo veel meer.

Kom zeker langs en ontdek onze unieke collecties en de creativiteit van ons team!

‘Vandaag is ons huis een veilige haven, een rustplek, een warm familienest maar ook meer en meer een werkplek, een ontmoetingsplaats, een hobby-uitleefkamer, een sportplek en soms zelfs een klein beetje een gezellig café of restaurant…. Onze missie is dan ook om van jouw huis jouw wereld te maken. Op jouw maat.’

Advies & (re)styling

We ontwerpen niet alleen, we stylen ook elk detail van de inrichting indien gewenst. In ons maakatelier kunnen we alles bekleden, onze collectie gordijnen, tapijten en behangpapier is zéér ruime, onze stylistes zeer gedreven.

Menu