"Some people look at beautiful places, others make a place beautiful."

Raamdecoratie

Is de zithoek toe aan nieuwe overgordijnen? Of nood aan een verduisterend systeem om een goede nachtrust te garanderen? Een volledige nieuwbouw of woning met aangepaste zonwering invullen? De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en kunnen je woning of werkplek van de juiste sfeer en nodige privacy voorzien.

Schilderwerken

Elke kleur bepaalt een andere sfeer. Het kan “gewoon” wit of in duizenden andere mogelijkheden. De verven van Boss Paints zijn gekend voor hun superieure kwaliteit en hun uitgebreid toepassingsgebied. Daarnaast kan de verf gepimpt worden door één van de vele decoratieve verftechnieken toe te passen. Ons schildersteam heeft de nodige know-how om dit feilloos bij jouw thuis of werkomgeving uit te voeren.

Vloerbekleding

Tapijt is niet alleen de zachtste maar ook de warmste oplossing als vloerbekleding in je interieur. In wol of in combinatie met linnen of bamboe. Of in zachte synthetische materialen of natuurijke vezels zoals jute. Merken o.a. Jov, Ora Pro Nobis, Jab, Tarkett,…

Andere mogelijkheden van vloerbekleding zijn vinyl, al dan niet gewoven, en linoleum. Merken o.a. Ntgrate, Moduleo, Forbo,… Laminaat en vooral parket straalt met zijn houtstructuur niet alleen warmte maar ook klasse en sfeer uit. De houten vloeren van Belgiqa zijn 100% Belgisch vakmanschap.

Behangpapier

Sfeermakers voor de muren zijn het! Voor een volledige ruimte of als accentmuur gecombineerd met de aangepaste verfkeuren. Met een ruim assortiment behangboeken in een uitgebreid palet aan kleuren, texturen en prints kunnen verschillende combinaties gemaakt worden. Merken o.a. Arte, Elitis, Khroma, Casamance,…