DP

It’s been a hard day’s night and I’ve been working like a dog zongen vier enthousiaste Beatles in 1964. Vandaag is er niks veranderd. We werken met z’n allen nog steeds even hard. Maar het besef dat we ook mogen genieten na dat harde werk is er ondertussen gelukkig wel.

a soul for every space

Genieten van lekker eten en drinken, van samenzijn met familie of vrienden, van een leuke afterwork met collega’s, van op reis gaan of van staycation. Niks zo puur als genieten van je eigen huis en thuis.

When I’m home, everything seems to be right zongen de Beatles immers in dezelfde song… Of het nu je thuis is, je vakantiewoning of je workspace, elke ruimte verdient bezieling.

Daarom is alles wat we designen en realiseren bedoeld om jou 100% laten te genieten, elke keer opnieuw. Design met focus op jouw leven en persoonlijkheid en met inbreng van onze expertise sinds 1932, toen het allemaal begon met de start van ons verhaal – niet toevallig – als Huis Peeters.

Na naamswijzigingen van Peeters Dekor en na de verhuis in 2017 naar design peeters, staan we vandaag als onafhankelijk familiebedrijf waar we willen staan: op het kruispunt van design en technologie. Met duurzame oplossingen en – waar het kan – met Belgische producten en partners.

DP creëert én realiseert bezieling voor élke ruimte met een team van gepassioneerde designers en vaklui en dit allemaal voor én samen met jou. Want dat is wat elke ruimte verdient…

a soul for every space.

DESIGN CREDITS

Je wil dus je (t)huis, werkplek of buitenverblijf (her-)inrichten. Maar, je bent bang om foute keuzes te maken, want alles combineren lijkt plots toch niet zo eenvoudig. Geen nood! Met onze design-credits-formule loodsen we je professioneel, overzichtelijk en persoonlijk door elk project.