"A Soul for every space, daar gaan we allemaal voor. Tot in elk klein detail."

Studio DP

In onze ontwerpstudio kijken we naar je wensen, je dromen en je budget. We gieten onze ideeën in moodboards, 3D-tekeningen, grondplannen en zo veel meer opdat alles tot in de puntjes is uitgedacht. Wij ontwerpen voor je, maken je styling helemaal op maat, zorgen voor de uitvoering van je totaalproject én gaan zelfs op zoek naar de mooiste items om jouw wens helemaal styling-af te maken.

Sterker nog, onze styling teams kan je zelfs inhuren voor verschillende stylingservices zoals een ‘Seizoensstyling’ of een ‘Moodstyling’, we helpen je alles klaar te maken voor die welverdiende momenten voor jezelf, je familie en je vrienden.

Totaalinrichting zonder zorgen

Een totaalininrichting is niet per definitie het volledige huis. Dit kan 1 kamer zijn of een totaalbeleving. Onze kracht ligt in ontwerp én uitvoering. Met veel aandacht naar het ontzorgen van de klant.

Advies en (re)styling

In ons maakatelier hebben we oog voor de perfect afwerking, onze collectie gordijnen, tapijten en wandbekleding is zeer ruim, onze stylistes zeer gedreven.

3D-visualisaties & ontwerp

Tijdens de ontwerpfase kan een 3D-ontwerp op maat ontwikkeld worden. Dit geeft een duidelijk beeld van wat je kan verwachten voor we starten met de uitvoering.

Interieur & exterieur realisatie

Wij zijn niet alleen sterk in ontwerp en styling maar zeker ook in uitvoering. Onze mensen werken met de grootste zorg omdat we maar al te goed begrijpen dat je huis een thuis moet zijn.

werelds

Wij hebben geen enge kijk, maar kijken naar al het moois wat de wereld te bieden heeft. Net zoals designers zich door alles rondom hen laten inspireren, doen wij dat ook. Zo kunnen we voor onze klanten een hedendaags en toekomstgericht warm nest creëren.

menselijk

Voor ons sta jij als mens voorop. Wat bezielt je als klant, wat wil je nu echt graag doen en beleven. Wat geeft je rust, energie en positiviteit. Wij gaan samen op zoek naar de essentie van huis en tuin als een totaalbeleving. Laat je inspireren.

zorgvuldig

Sinds jaar en dag staat zorg vooraan bij Studio DP. Niet alleen het ontwerp is belangrijk maar ook een zorgvuldige uitvoering van elke creatie en extra diensten die je zorgen kunnen wegnemen. Wij zijn geen indringers maar gasten in je huis. Dus net dat tikkeltje goesting om elk detail zorgvuldig juist te krijgen typeert ons.