"A room should never allow the eye to settle in one place. It should smile at you and create fantasy.

Styling advies

Styling is de kunst om alles op een natuurlijke manier bij elkaar te laten passen. Afgestemd op de persoonlijkheid van een huis, tuin en eigenaar. Elke ruimte heeft bezieling nodig, net daar zijn onze stylisten bedreven in. Niet voor niets is onze slogan ‘A soul for every space’. Daar gaan we voor.

Trendcatcher Clo Casier

Clo en haar team volgen elke trend op de voet. Zij zoeken naar trendy en duurzame oplossingen met net dat extra tikkeltje karakter. Bij Studio DP organiseren we ook geregeld workshops of nodigen we designers en andere experten uit voor een intieme babbel. Volg zeker ons Instagramaccount voor meer inspiratie.

Moodboards

Zaakvoerder en trendcatcher Clo Casier heeft een grote passie voor inrichting. Zij zorgt er persoonlijk voor dat alle stylisten helemaal mee zijn met de laatste trends maar ook met de kwaliteit, stijl, duurzaamheid en design.

Vaak geeft een moodboard een goed beeld van de sfeer die we willen neerzetten. Samen met jou maken we een voorstelling van alle stylingelementen.

Styling op locatie

We komen bij jou thuis of je project met onze stalen tapijten, stoffen, behang, kleuren enz. Niets wordt aan het toeval overgelaten.

Personal shopping

Onze showroom heeft heel wat te bieden aan inrichtingselementen voor huis en tuin. Hebben wij zelf de accessoires niet in huis voor de finishing touch? Dan gaat ons team van stylistes buitenshuis op zoek naar net dat tikkeltje extra.