Styling

Styling is de kunst om alles op een natuurlijke manier bij elkaar te laten passen. Afgestemd op de persoonlijkheid van een huis, tuin en eigenaar. Elke ruimte heeft bezieling nodig, net daar zijn onze stylisten bedreven in. Niet voor niets is onze slogan ‘A soul for every space’. Daar gaan we voor.

Hoe gaan we te werk?

Zaakvoerder en trendcatcher Clo Casier heeft een grote passie voor inrichting. Zij zorgt er persoonlijk voor dat alle stylisten helemaal mee zijn met de laatste trends maar ook met de kwaliteit, stijl, duurzaamheid en design.

Studio DP I moodboards

MOODBOARDS

Vaak geeft een moodboard een goed beeld van de sfeer die we willen neerzetten. Samen met jou maken we een voorstelling van alle stylingelementen.

Studio DP I interieur stoffen

STYLING OP LOCATIE

We komen bij jou thuis of je project met onze stalen tapijten, stoffen, behang, kleuren enz. Niets wordt aan het toeval overgelaten.

Studio DP I Personal Shopping Experience

PERSONAL SHOPPING

Onze showroom heeft heel wat te bieden aan inrichtingselementen voor huis en tuin. Hebben wij zelf de accessoires niet in huis voor de finishing touch? Dan gaat ons team van stylistes buitenshuis op zoek naar net dat tikkeltje extra.

Ken je onze nieuwe inspiratieformules?

Maak van je terras of tuinhuis de fijnste plek om in te leven. Geef je tuin of huis een makeover en creëer een fantastische staycation met alle luxe van een hotel!

Studio DP I moodboards

MOODSTYLING MAKEOVER

Geef je huis of tuin een nieuwe make-over

  • Intake gesprek
  • Moodboard
  • 3D visualisatie
Studio DP I interieur stoffen

INSPIRATIE WORKSHOPS

Leer zelf te stylen

Schrijf je in voor onze events & workshops. We leren je bijvoorbeeld zelf een moodboard aan te maken, te combineren, de nieuwste interieurtrends en zo veel meer.

Studio DP I Team

INSPIRATIE SHOWROOM

In onze showroom

Ontdek allerlei inspiratie om van jouw tuin een vakantietuin te maken of maak een afspraak met ons stylingteam.

Top Styliste Clo Casier

Clo en haar team volgen elke trend op de voet. Zij zoeken naar trendy en duurzame oplossingen met net dat extra tikkeltje karakter. Bij Studio DP organiseren we ook geregeld workshops of nodigen we designers en andere experten uit voor een intieme babbel. Volg zeker ons Instagramaccount voor meer inspiratie.