"Onze showroom in Tienen heeft een grote collectie aan de mooiste vloerbekleding, behangpapier, tapijten, stoffen, gordijnen, interieuraccessoires, buitenstyling en zo veel meer."

Tapijt & vloerbekleding

Tapijt is niet alleen de zachtste maar ook de warmste oplossing als vloerbekleding in je interieur. In wol of in combinatie met linnen of bamboe. Of in zachte synthetische materialen of natuurijke vezels zoals jute. Merken o.a. Jov, Ora Pro Nobis, Jab, Tarkett,…

Andere mogelijkheden van vloerbekleding zijn vinyl, al dan niet gewoven, en linoleum. Merken o.a. Ntgrate, Moduleo, Forbo,… Laminaat en vooral parket straalt met zijn houtstructuur niet alleen warmte maar ook klasse en sfeer uit. De houten vloeren van Belgiqa zijn 100% Belgisch vakmanschap.

Jouw wereld

Onze showroom in Tienen heeft een grote collectie aan de mooiste vloerbekleding, behangpapier, tapijten, stoffen, gordijnen, interieuraccessoires, buitenstyling en zo veel meer.

Kom zeker langs en ontdek onze unieke collecties en de creativiteit van ons team!

‘Vandaag is ons huis een veilige haven, een rustplek, een warm familienest maar ook meer en meer een werkplek, een ontmoetingsplaats, een hobby-uitleefkamer, een sportplek en soms zelfs een klein beetje een gezellig café of restaurant…. Onze missie is dan ook om van jouw huis jouw wereld te maken. Op jouw maat.’