"Van 3D concept tot totale uitvoering, het ontstaan van je nieuwe workspace"

WORKSPACE

Werken van thuis of thuiskomen op kantoor? Het contrast tussen woon- en werkomgeving wordt steeds kleiner en we verwachten alsmaar meer van onze werkplek. A soul for every space, maar zeker ook voor je workspace, je bureau, je kantoor. Creativiteit stimuleren, productiviteit verhogen of samenwerking en dialoog faciliteren. Onze interieurvormgevers maken van je werkplek een 2de thuis. Studio DP zal er alles aan doen om jou volledig te ontzorgen gedurende je volledige interieur- of renovatietraject?

01

Cultuur

Elke WORKSPACE vertelt een uniek verhaal. De inrichting van je kantoor naadloos afgestemd worden op de identiteit en de waarden van je onderneming. Wij helpen jouw cultuur en DNA in interieurdesign om te zetten. Bied ruimte voor eigenheid. Je collega’s vinden het belangrijk dat ze hun eigen identiteit kwijt kunnen op hun werkplek. Een aangename, comfortabele en inspirerende werkplek zorgt ervoor dat je werknemers meer plezier hebben in hun werk. Het inrichten van een kantoor of werkruimte start altijd met een bezoek aan de werf of locatie en kennismaking met de bedrijfscultuur en team.

02

Identiteit

Grote open kantoorruimte stimuleren cultuur en samenhorigheid binnen je bedrijf. Zo voelen medewerkers zich meer onderdeel van de organisatie en het team. Maar er is ook een andere kant: medewerkers ervaren ook meer stress, minder concentratie en minder motivatie. Bij Studio DP zoeken we naar het optimale evenwicht tussen eigenheid, identiteit van het bedrijf en productiviteit. Een subtiele balans tussen klanten ontvangen in een prachtige omgeving en collega’s omarmen in een warme omgeving waar het volle potentieel benut wordt.

03

Productiviteit

In een gezonde en inspirerende werkomgeving zijn werknemers gelukkiger en productiever. Elke werkgever wil natuurlijk graag de productiviteit van zijn werknemers verhogen en het ziekteverzuim verlagen. Dit kunnen we bereiken door bijvoorbeeld het design en de inrichting van je kantoor, eetplaats, meetingroom of inkom af te stemmen op je team en bedrijfscultuur. Licht, geluid, isolatie, decoratie en vloerbekleding zorgen voor een aangenaam klimaat op de werkvloer.

04

Creativiteit

Een inspirerende kantoorruimte zorgt voor meer creativiteit en productiviteit onder werknemers. We besteden aandacht aan de balans tussen veel natuurlijk licht en warme raamdecoratie. We zoeken naar de juiste ergonomische kantoormeubelen in de stijl van je interieurinrichting en in lijn met je branding en identiteit.