Welkom bij Studio DP

Over ons

Hey daar! Welkom bij Studio DP, gevestigd in Tienen, België. Wij zijn een familiebedrijf dat al sinds 1932 leuke en unieke interieurprojecten realiseert. Bij ons draait alles om het omtoveren van jouw ruimte tot iets speciaals, of het nu gaat om je huis of je kantoor. We combineren onze jarenlange ervaring met frisse, moderne ideeën om elke keer weer iets prachtigs te creëren.

Interieurinrichting in Sint-truiden

Onze diensten

Studio DP biedt een breed scala aan interieurdesign diensten, gericht op zowel B2B als B2C klanten. Wij specialiseren ons in totaalprojecten waarbij we alles, van ontwerp tot uitvoering, in eigen handen nemen. Ons team van deskundige ontwerpers en ambachtslieden zorgt ervoor dat elk detail zorgvuldig wordt overwogen, van de eerste schets tot de finale uitvoering. In Sint-Truiden hebben we recent diverse projecten voltooid, inclusief schilderwerken, behangwerken, raamdecoratie, en complete inrichtingen.

Onze aanpak is altijd op maat: wij luisteren eerst naar de wensen en behoeften van onze klanten en vertalen deze vervolgens in creatieve en praktische oplossingen. Wij zorgen voor gedetailleerde 3D-visualisaties en moodboards om onze klanten een duidelijk beeld te geven van het eindresultaat, nog voordat de daadwerkelijke uitvoering begint. Dit proces zorgt voor minimale verrassingen en maximaliseert de tevredenheid.

interieurinrichting sint-truiden

Portfolio

Ons werk in Sint-Truiden omvat een divers portfolio van zowel moderne als traditionele ontwerpen. 

Elk project is een getuigenis van onze toewijding aan kwaliteit en onze bekwaamheid om ruimtes te transformeren in lijn met de unieke stijl en functionaliteit die onze klanten verlangen. 

We hebben succesvolle renovaties uitgevoerd in residentiële woningen, commerciële ruimtes en openbare gelegenheden, die allemaal getuigen van onze bekwaamheid om uitdagingen aan te gaan en uitmuntende resultaten te leveren.

Contact

Zin om samen iets moois te maken van jouw ruimte?

Plan een gratis persoonlijke afspraak, breng je plannen/ideeën mee en wij zorgen voor een kop heerlijke koffie.

We maken graag tijd voor een persoonlijke ontmoeting om jouw droominterieur te bespreken. En als je in de buurt bent, kom dan zeker eens langs in onze showroom in Tienen. Kun je met eigen ogen zien hoe we te werk gaan en wat voor mooie dingen we allemaal maken.