Schilderwerken & technieken

Schilderwerken en technieken: op maat voor jouw leefomgeving

Schilderwerken zit in ons DNA. Studio DP vindt trouwens zijn oorsprong in 1932, opgericht door grootvader Staf als professioneel schilder. Deze lange geschiedenis heeft geresulteerd in een expertise op het gebied van zowel traditionele schildertechnieken als moderne schildermethoden. Vandaag de dag onderscheiden we ons niet alleen met hoogwaardig vlak schilderwerk, maar ook met gespecialiseerde schildertechnieken die momenteel een echte trend zijn. Deze technieken voegen textuur, diepte en karakter toe aan elke ruimte, waardoor we een uniek verschil maken in elk project.

Onze speciaal opgeleide en gecertifieerde schilders beheersen de meest complexe schildertechnieken voor wanden, vloer en badkamers. 

Enkele schildertechnieken

Ben je benieuwd naar de realisatie van onze schildertechnieken? Hieronder vind je al een greep uit ons aanbod. Wees zeker welkom in onze showroom waar je meer dan 10 verschillende technieken kan bekijken.

Schildertechniek Beau
muren & plafonds

Beau is een product dat is samengesteld uit natuurlijke elementen zoals bijvoorbeeld marmerpoeder, waardoor het een matte en ambachtelijke uitstraling krijgt. Deze techniek kan op alle wanden en plafonds toegepast worden, en biedt een subtiel ambachtelijk effect dat niet overheersend is. Hierdoor blijft er ruimte over voor het toevoegen van accessoires en kan het in de gehele ruimte worden toegepast.

schilderstechniek inkom - beau

Schildertechniek Stone Art
muren, badkamers & vloeren

Steenimitatie wint aan populariteit als techniek. Stone Art, een product op basis van klei en minerale vulstoffen, stelt je in staat een gekorreld steeneffect te creëren. Er is de keuze uit subtiele of opvallende kleurnuances, een speelse terrazzolook of een chique metallieke afwerking. Deze veelzijdige techniek is geschikt voor toepassingen op muren met vochtbelasting zoals spatwanden, evenals voor vloeren en douches. Stone Art vormt een aantrekkelijk en innovatief alternatief voor de traditionele Mortex-techniek.

Schildertechniek Mortex/Aqua Sensa/Stucgranito
muren, badkamers & vloeren

Mortex, ook bekend onder varianten als Aqua Sensa en Stucgranito, is een geavanceerde schildertechniek die een naadloze, waterdichte afwerking biedt voor een breed scala aan oppervlakken. Dit veelzijdige product combineert natuurlijke mineralen met hoogwaardige harsen, waardoor het ideaal is voor het creëren van unieke decoratieve afwerkingen die zowel esthetisch als functioneel zijn.

Mortex schilderstechniek

Let's start something

Wil jij ook graag volledig ontzorgd worden als het gaat om schilderwerken en technieken? Neem dan contact op en ons team van specialisten gaat aan de slag voor jou.