Showroom

INKOM

Welkom in onze showroom! We nemen je mee op een reis doorheen kleuren, structuren en materialen en de indrukken die ze bij je oproepen.

Showroom studio dp

PRESENTATIEWAND

Op deze presentatiemuur wordt een greep uit de behangpapier- en wandbekleding-collecties getoond en dit gecombineerd met vloerbekleding. De uitwerking en voorstel van jouw komend project wordt ook hier in deze ruimte aan je voorgesteld.

Showroom interieur

PROFESSIONELE CORNER

In deze praktische werkhoek worden verschillende materiaalkeuzes zoals parket, tegels, verftechnieken en sierlijsten met elkaar gecombineerd

ZITHOEK

De ideale omgeving om met ons kennis te maken en je interieurdromen samen te bespreken, met een tasje koffie uiteraard!

Interieur showroom

GROENE KAMER

Onze B2B ruimte is speciaal ontworpen en kan afgesloten worden om meer in privé een gesprek aan te gaan. Hier worden ook 12 verschillende behangkwaliteiten op grote hoogte gecombineerd en gepresenteerd.

STUDIO

Hier gaan onze creatieve geesten aan het werk om jouw interieurdroom een realiteit te geven aan de hand van moodboards en 3D-visualisaties.

interieur showroom

INDOOR & OUTDOOR

Zowel het interieur als het exterieur kunnen wij van inrichting voorzien. Ook de aankleding van je buitenterras of tuin verdient evenveel aandacht. Je thuis stopt niet aan het raam!

mortex tafel

TAFEL in MORTEX

Deze tafel is een eigen creatie en kan volledig op maat gemaakt worden : kleur, hoogte, vorm,… zoals het past in je interieur. 

POOLHOUSE

Een buitenruimte, volledig ingericht en afgesloten met glazen schuifwanden van Sliding Glass. Onze partner in glazen schuifbare afsluitsystemen. Alle mogelijkheden zijn te bezichtigen in onze showroom.