Kantoor & werkplek inrichting

Werkplek en kantoorinrichting: Waar creativiteit en productiviteit samenkomen.

Bij Studio DP erkennen we dat een werkplek meer is dan een plaats waar taken worden uitgevoerd. Het is een omgeving die een goed gevoel moet uitstralen, waar medewerkers en bezoekers graag komen en zich geïnspireerd voelen. Een goede kantoorinrichting speelt een belangrijke rol bij de productiviteit van je onderneming.

Eerdere projecten
Ben je benieuwd naar onze afgeronde projecten? Zie hieronder een aantal voorbeelden:
kantoor inrichting

De transformatie van een industrieel gebouw naar een dynamisch marketingbureau en dit over drie verdiepingen. Met behoud van het authentieke fabrieksgevoel, hebben we een flexibele en modulaire creatieve ruimte gecreëerd, inclusief alles van het ontwerp tot de uitvoering, met meubels, maatwerk, glazen wanden en sfeervolle verlichting.

kantoorinrichting

Project Studio Minerva

De verbouwing van de inkomhal van de oude Minerva autofabriek naar een multifunctionele vergader- en eventruimte met behoud van de originele machinekamer. Een oud chassis van een Minerva jeep doet dienst als podium. Keuken, bar, neonverlichting, meubels, vloer- en schilderwerken en verlichting werd door ons verzorgd.  Speciale aandacht ging naar de akoestische isolatie. 

kantoor inrichting

Een renovatie gericht op de ontvangsthal, de flexibele vergaderruimtes en een opfrissing van de kantoren. De balie en wachtruimte zijn volledig op maat gemaakt en dit met een bijzondere aandacht voor de ergonomie van de medewerkers. Er werd een akoestisch geïsoleerd plafond voorzien in de kantine voor een aangenamere pauze.

kantoor inrichtingen

Project Allen & Overy

Een verfijnde aanpak voor een gerenomeerd advocatenkantoor in Brussel, met hoogwaardige schilder- en vloerwerken en geautomatiseerde raamdecoratie voor een naadloze integratie met moderne technologie.

kantoor inrichting

Project Melchior

De inrichting van een één Michelin ster restaurant in de binnenstad van Tienen, waarbij de focus ligt op het creëren van een uitnodigende en stijlvolle eetomgeving

Start je project!

Wil jij ook graag volledig ontzorgd worden als het gaat om de inrichting van jouw werkplek of kantoor? Neem dan contact met ons op en het team van specialisten gaat aan de slag om je B2B project tot werkelijkheid te brengen.