Vloer & wandbekleding

Vloer plaatsen

Vloer & wandbekleding

Transformeer je ruimte met op maat gemaakte vloer- en wandbekledingsoplossingen. Wij bieden een breed scala aan opties die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook perfect passen bij de functionaliteit van jouw huis of kantoor. Onze ervaren vakmensen staan klaar om het project tot in de perfectie uit te voeren. Hieronder ontdek je meer over onze vloer- en wandbekledingsopties

Tapijt op maat & vast tapijt

Kies voor comfort en stijl met ons op maat gemaakte tapijt of kies voor vast tapijt voor een naadloze en warme uitstraling. Elk tapijt wordt zorgvuldig gekozen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen, waarbij je kunt kiezen uit een verscheidenheid aan texturen, kleuren en patronen en dit voor zowel residentiële als commerciële ruimtes. De plaatsing van het tapijt wordt verzorgd door ons eigen installatieteam en de stalen zijn te bekijken in onze showroom in Tienen.

Tegels, schildertechniek, parket of klikvinyl

Of je nu de voorkeur geeft aan de elegantie van tegels, de warmte van parket, de veelzijdigheid van klikvinyl, of een unieke schildertechniek, wij hebben de expertise om de juiste vloer voor jouw ruimte aan te bieden. Onze vloerbekledingsopties zijn ontworpen om duurzaamheid en stijl te combineren, en elke installatie wordt met precisie uitgevoerd door onze ervaren vakmensen. Bezoek onze showroom in Tienen om de diverse opties te verkennen.

Wandbekleding - behang

Levendige muren met luxe behang van toonaangevende merken zoals Elitis, Arte en Casamance o.a. Deze collecties bieden een rijke variëteit aan ontwerpen en texturen, waarmee je een unieke sfeer kunt creëren in elke ruimte. Ons team zorgt voor een vlekkeloze plaatsing en helpt je bij het kiezen van het perfecte behang dat past bij je interieurontwerp. Ontdek de stalen in onze showroom in Tienen en laat je inspireren.

Laten we iets beginnen

Bezoek onze showroom in Tienen om onze uitgebreide collectie vloer- en wandbekleding te bekijken en te ervaren. Laat je begeleiden door onze experts in het kiezen van de perfecte materialen voor jouw project.