Raamdecoratie

Is de zithoek toe aan nieuwe overgordijnen? Of nood aan een verduisterend systeem om een goede nachtrust te garanderen? Een volledige nieuwbouw of woning met aangepaste zonwering invullen? De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en kunnen je woning of werkplek van de juiste sfeer en nodige privacy voorzien.

a soul for every space

Wij ontwerpen voor je, maken je styling helemaal op maat, zorgen voor de uitvoering van je totaalproject én gaan zelfs op zoek naar de mooiste items om jouw wens helemaal styling-af te maken.

Sterker nog, onze styling teams kan je zelfs inhuren voor verschillende stylingservices zoals een ‘Seizoensstyling’ of een ‘Moodstyling’, we helpen je alles klaar te maken voor die welverdiende momenten voor jezelf, je familie en je vrienden.

Studio DP

STUDIO DP I raamdecoratie

(OVER)GORDIJNEN

Ze klinken misschien oubollig maar dat zijn ze nu helemaal niet meer! De meest levendige raamdecoratie heeft een heuse comeback gemaakt. Ze zijn mogelijk in een luchtige en transparante kwaliteiten om openheid te behouden. Of liever toch eerder privacy-gerelateerd? Dan kan je voor zwaardere materialen kiezen die meer afsluiting van buitenaf geven. Jouw stofkeuze in dessin en kleur zal bepalen welke stijl je wil creëren en natuurlijk helpen we je graag hierbij.

STUDIO DP I raamdecoratie

HORIZONTALE LAMELLEN

Lamellen of jaloezieën in pvc, aluminium of in hout zijn praktisch in gebruik. Daarnaast een mooi strak design, een constante aankleding voor het raam met de gewenste lichtinval en gemaakt in hout of het meer ecologische materiaal bamboe, een warme sfeermaker in huis.

STUDIO DP I raamdecoratie

ROLGORDIJNEN

Als het strak én minimalistisch moet zijn dan is er geen betere oplossing dan rolgordijnen. Het stofpaneel neemt weinig plaats in naast de ramen. In opgerolde toestand bevinden ze zicht haast onzichtbaar in de hoogte. Rolgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten en transparanties, of gecombineerd, en tot zelfs 7 meter breed!

STUDIO DP I maakatelier & design studio

MAATWERK

Onze partners in afwerking voor schrijnwerkerij, elektriciteit, glaspanelen, soundsystemen en verlichting zorgen samen met ons dat jouw project van A tot Z tot realisatie komt. …..

“Samen met Studio DP maakten we van een oude hooischuur en gezellige en aangename Champagnebar, waar het aangenaam vertoeven is en de bubbels heerlijk bruisen”

Goedele Peeters
Hakendover

Studio DP I Customer testimonial

van jouw huis jouw wereld maken

Onze showroom in Tienen heeft een grote collectie aan het mooiste behangpapier, tapijten, stoffen, gordijnen, interieuraccessoires, buitenstyling en zo veel meer.

Kom zeker langs en ontdek onze unieke collecties en de creativiteit van ons team!

‘Vandaag is ons huis een veilige haven, een rustplek, een warm familienest maar ook meer en meer een werkplek, een ontmoetingsplaats, een hobby-uitleefkamer, een sportplek en soms zelfs een klein beetje een gezellig café of restaurant…. Onze missie is dan ook om van jouw huis jouw wereld te maken. Op jouw maat.’

Advies & (re)styling

We ontwerpen niet alleen, we stylen ook elk detail van de inrichting indien gewenst. In ons maakatelier kunnen we alles bekleden, onze collectie gordijnen, tapijten en behangpapier is zéér ruime, onze stylistes zeer gedreven.

Menu