RAAMDECORATIE

Raamdecoratie door Studio DP

Met decennialange expertise in raamdecoratie én een persoonlijke aanpak onderscheidt Studio DP zich: van nauwkeurige opmeting tot vakkundige confectie en installatie. Wij hebben uitgebreide kennis van diverse stoffen, inclusief hun eigenschappen en gebruiksmogelijkheden. Daarnaast beschikken we over ruime ervaring met zonweringsystemen, zowel handmatige als elektrische. Dit maakt ons de ideale partner voor jouw raamdecoratieproject.

Eerdere projecten

Ben je benieuwd naar onze afgeronde projecten? Zie hieronder een aantal voorbeelden:

Project CL

In dit sfeervolle huis vormen op maat gemaakte linnen gordijnen, in een palet van speelse tonen, niet alleen een visueel spektakel, maar versterken ze ook de ruimtelijkheid door hun naadloze integratie met de plafondarchitectuur.

Project Ferme Koer

Voor deze charmante suite van een Ferme feestzaal, selecteerden we horizontale jaloezieën die niet alleen de unieke sfeer van de ruimte versterken, maar ook een hoge mate van functionaliteit bieden. Deze keuze draagt bij aan de veelzijdigheid van de ruimte, waarbij lichtinval en privacy nauwkeurig kunnen worden geregeld, essentieel voor zowel de intieme momenten als de grote evenementen die hier plaatsvinden.

Project H

Deze omgebouwde oude melkerij, nu een sfeervolle loft, is voorzien van adembenemende gordijnen van bijna 5 meter hoog die de industriële look en het volume van de ruimte benadrukken. De installatie van een speciaal vervaardigde metalen constructie voor de gordijnrails getuigt van onze toewijding aan maatwerk en precisie, waardoor de gordijnen naadloos opgaan in het indrukwekkende interieur.

gordijnen

Project SW

Deze woning is getransformeerd door een zorgvuldig geselecteerde mix van raamdecoratie die elke ruimte haar eigen unieke sfeer geeft. Van luchtige transparante gordijnen, die een visuele verbinding met de tuin creëren, tot luxe velours gordijnen die een knusse hoek voor aperitieven vormen. Tot slot, de verduisterende oplossingen in de slaapkamers die zorgen voor een fijne nachtrust.

Project O

In een stijlvol appartement in Leuven, hebben we horizontale jaloezieën geïnstalleerd om de inkijk te beperken en tegelijkertijd natuurlijk licht binnen te laten. Deze keuze voegt een warme gloed toe aan de ruimte en biedt een perfect evenwicht tussen privacy en helderheid, waardoor men een uitnodigende sfeer krijgt.

Laten we iets beginnen

Wil jij ook graag volledig ontzorgd worden als het gaat om raamdecoratie? Neem dan contact op en ons team van specialisten gaat aan de slag om jouw droom tot werkelijkheid te brengen.