Projecten & realisaties

Onze projecten op maat worden met de meeste zorg voor elk detail uitgevoerd. Het Studio DP team én zaakvoerders Steven en Clo overzien elk project van A tot Z. Kwaliteit, perfecte afwerking, oog voor detail en totale ontzorging is waar het team voor staat.

Wat vinden onze klanten?

“Samen met Studio DP maakten we van een oude hooischuur een gezellige en aangename Champagnebar, waar het aangenaam vertoeven is en de bubbels heerlijk bruisen”

Goedele & Sven
Hakendover

“Een 2de verblijf in het buitenland even gezellig maken en als een thuis laten aanvoelen is altijd een uitdaging. Samen met het team van Studio DP werd het volledige interieur uitgetekend en getransporteerd naar Spanje. Een totaalinrichting met de creativiteit en kwaliteit van hier.”

Katja & Andy
Marbella

“Een extra buitenruimte, voorzien van Sliding glass & Skyroof, laat ons veel langer van het buitenleven genieten. Met een prachtige tafel, tapijt, raamdecoratie en op-maat-ginbar is deze ruimte af.”

Machteld & Herman
Leuven

STUDIO DP I maakatelier & design studio

Maakatelier

Ons team van ontwerpers staan klaar om voor jou de mooiste interieurontwerpen te maken, uitgevoerd in 3D.

STUDIO DP I maakatelier & design studio

Design Studio

Een team kan je helpen met raambekleding, het opnieuw stofferen van die mooie stoel, en zo veel meer. Ontdek wat we allemaal te bieden hebben

STUDIO DP I maakatelier & design studio

Styling

Onze stylistes gaan samen met je op zoek naar mooie items die je huis of tuin helemaal af maken.

STUDIO DP I maakatelier & design studio

Totaalrealisaties

We nemen je alles uit handen zodat je geen omkijken hebt naar je verbouwing of renovatie.