Raamdecoratie Hasselt

Populaire Raambekleding Ideeën

Rolgordijnen

Innovatieve Materiaalkeuze:

We kiezen voor materialen die niet alleen mooi zijn maar ook functioneel. Onze rolgordijnen zijn vervaardigd uit stoffen die effectief UV-straling blokkeren en helpen de temperatuur in je kamer te reguleren, wat bijdraagt aan energie-efficiëntie.

Precisie in Mechanismen:

De mechanismen van onze rolgordijnen zijn ontworpen voor soepelheid en duurzaamheid. Ze bieden een geruisloze werking en een gemakkelijke bediening, met onderdelen die de test van tijd doorstaan.

Op maat gemaakte Oplossingen:

Elk rolgordijn wordt op maat gemaakt om precies bij de afmetingen en stijl van je raam te passen. Dit personalisatieproces zorgt ervoor dat elk detail naar jouw voorkeur is afgestemd, van de breedte en lengte tot de keuze van de stof.

Hanggordijnen

Uitzonderlijke Stofkwaliteit:

Onze hanggordijnen worden vervaardigd uit premium stoffen die zorgvuldig zijn geselecteerd om zowel esthetiek als functionaliteit te bieden. Deze stoffen zijn dikker en robuuster, wat niet alleen een luxe uitstraling geeft, maar ook een superieure lichtfiltering en verbeterde privacy garandeert.

Nauwkeurige Afwerking:

Elk gordijn doorloopt een strenge kwaliteitscontrole waarbij elk aspect, van de naad tot het laatste strijkdetail, grondig wordt geïnspecteerd. Dit zorgt ervoor dat elk gordijn perfect hangt en elk raam een schilderachtig kader biedt.

Langdurige Kleurvastheid:

Onze hanggordijnen zijn behandeld met geavanceerde kleurbehoud technologieën die ervoor zorgen dat de kleuren levendig blijven, zelfs na jaren van blootstelling aan zonlicht. Dit garandeert een blijvende schoonheid van jouw investering.

Lamellen en jaloezieën

Dat horizontale lamellen mooi zijn, weten we allemaal. Maar bij Studio DP nemen we geen genoegen met alleen maar ‘mooi’. We streven naar perfectie , ook in onze producten. Maar wat maakt onze horizontale jaloezieën zo speciaal?

Verhoogde Bamboevezel Concentratie:

We voegen meer bamboevezels toe, wat resulteert in lamellen die minder zonlicht doorlaten en minder snel verkleuren.

Strenge Kwaliteitscontrole:

Elk klein defect wordt tijdens de productie opgemerkt en aangepakt. We controleren alles – van de verbindingen en ponsgaten tot oppervlakteschade en afwerkingen. Niets ontgaat ons, waardoor jij gegarandeerd de beste kwaliteit in huis haalt

Langere Droogtijd:

Onze lamellen drogen langer dan de goedkopere alternatieven, wat betekent dat ze hun vorm beter behouden en minder snel doorbuigen. Dit verlengt ook aanzienlijk de levensduur van je jaloezieën.

Stappen voor het kiezen van raamdecoratie

Bij een eerste afspraak kunnen we u persoonlijk de verschillen uitleggen tussen diverse soorten gordijnen— iets wat vaak duidelijker is wanneer u de materialen zelf kunt zien en voelen, in plaats van alleen op foto’s. Raamdecoratie creërt een warme, uitnodigende sfeer in elke ruimte en zijn ware blikvangers in uw huis. We nemen altijd een breed scala aan stalen mee, met verschillende kleuren en aantrekkelijke designs. Samen zullen we ontdekken welke stijl het beste past bij uw interieur.

Wil je meer weten over de passende raamdecoratie voor jouw thuis of wens je graag een offerte voor jouw project?

Plan een gratis persoonlijke afspraak, breng je plannen/ideeën mee en wij zorgen voor een kop heerlijke koffie.

Showroom interieur