Totaalinrichting

Totaalinrichting voor een uniek interieur

Bij Studio DP zetten we jouw gemak op de eerste plaats. Met onze service voor totaalinrichting nemen we het hele traject voor je uit handen: van het eerste ontwerp tot het plaatsen van de laatste meubels en accessoires. Of je nu een bedrijf hebt of een particulier bent, je bent bij ons aan het juiste adres voor een zorgeloze ervaring. Laat ons het werk doen, en geniet van het moeiteloos realiseren van je ideale totaalinrichting.

schilderwerken

Onze werkwijze bij de totaalinrichting

Om jouw droominterieur te realiseren, starten we met een persoonlijke analyse van je wensen en voorkeuren tijdens een bezoek aan onze showroom. Dit biedt vaak al de nodige inspiratie voor het totale interieur. Ons doel is een grondig begrip van je stijl te krijgen om een functioneel, uniek en innovatief ontwerp te kunnen aanbieden.

Ons team van specialisten creëert gedetailleerde 3D-visualisaties en moodboards, die een helder beeld schetsen van het verwachte eindresultaat van het totaalinterieur. Op verschillende momenten gedurende dit proces ontvangen wij graag jouw mening en feedback, zodat de totaalinrichting van het interieur volledig naar smaak en wens is.

Tijd om het ontwerp tot leven te brengen!

Een efficiënte planning en budgetbewuste productselectie staan centraal in onze aanpak. We zorgen ervoor dat het gehele proces in goede banen wordt geleid en dat alle werkzaamheden goed op elkaar worden afgestemd.

Al het werk wordt voor je gedaan. Van de installatie van de vloeren tot het plaatsen van de meubels en de finishing touch die de totaalinrichting van je interieur helemaal afmaken. Zonder de last van het beheer en de uitvoering, kun je direct genieten van je nieuwe interieur.

totaalinrichting page

Houses of Souls

In samenwerking met architect Joris Gheysenberg toverden we een geklasseerde woning uit 1904 om tot een luxueus gastenverblijf. Zo waren we onder andere verantwoordelijk voor het ontwerp en de realisatie van badkamer, bibliotheek, kasten en maatwerk, bedden, vloeren, schildertechnieken en raamdecoratie. 

Project VP

Dit project bestond uit een totale interieurinrichting. We mochten de keuken, woonkamer en het terras volledig renoveren. Hierbij zorgden we voor elektriciteits- en lichtplannen, nieuwe vloeren, kasten op maat, hoogwaardige keukentoestellen en schilderwerken. Op het nieuwe terras installeerden we privacyschermen, lamellendaken en glazen schuifwanden van Sliding Glass.

Project Kerkraad

De Kerkraad van de O.L.V. Kerk van Aarschot, vroeg ons hun nieuwbouw aan te kleden. Hiervoor creëerden we een unieke schildering i.s.m IsaB. Vanaf de inkom klopt het hart van de parochie, die in de vergaderruimte ontploft tot de skyline van Aarschot, gedomineerd door de toren van de O.L.V. Kerk.

Verder verzorgden we het maatmeubel, raamdecoratie, vergadertafels en stoelen.   

Zo is dit een van de meest unieke locaties van de kerkraad van Vlaanderen!

Project B

J & D contacteerden ons om hun nieuwbouw penthouse vorm te geven. De meeste ruimtes hebben een schuin dak, waar we creatief moesten mee omgaan betreft plaatsinvulling. Maar omdat we vroeg in het proces betrokken waren, konden we dit project omtoveren tot een mooie en praktische thuis voor deze klanten. We hebben uitzonderlijke structuren kunnen combineren zoals een schildertechniek, marmer, behangpapier met bladgoud, speciaal meubelbeslag,…

Afspraak

Wil jij ook graag volledig ontzorgd worden met een totaalontwerp voor jouw kantoor, appartement, woonkamer of wellicht keuken? Neem dan contact op en ons team van specialisten gaat aan de slag om jouw droominterieur tot werkelijkheid te brengen.