Outdoor

Breng binnen naar buiten met een outdoor interieur van Studio DP.

Het buitenleven wordt steeds meer een essentieel onderdeel van ons dagelijks leven, en een outdoor ruimte is een natuurlijke uitbreiding van het huisinterieur. Bij Studio DP begrijpen we het belang van een hoogwaardige poolhouse inrichting, waarbij de keuze van duurzame materialen essentieel is. Deze materialen zijn niet alleen bestand tegen diverse weersomstandigheden, maar ook perfect afgestemd op stijl en comfort. Zo wordt elke poolhouse een harmonieuze verlenging van je woonruimte.

Eerdere projecten

Ben je benieuwd naar onze afgeronde projecten? Zie hieronder een aantal voorbeelden:

buitenruimte inkleding

Project HoS poolhouse

Voor het poolhouse van dit project hebben we het complete ontwerp en de inrichting verzorgd van initiële conceptfase tot uiteindelijke uitvoering. Dit bestond niet alleen uit schildertechnieken voor een duurzame, waterbestendige en esthetische afwerking, maar ook het ontwerp en de realisatie van een stijlvol barmeubel. Daarnaast hebben we een zorgvuldig geselecteerde collectie (outdoor)meubels en decoratieve elementen aangeleverd die de algehele sfeer van luxe en ontspanning versterken. Een speciaal bijkomend aspect van dit project was de installatie van een glazen schuifwand, geleverd en geïnstalleerd door ons zusterbedrijf Sliding Glass. Deze transparante wand verbindt de binnen- en buitenruimte naadloos met elkaar en zorgt voor een flexibele aanpassing bij verschillende weersomstandigheden.

Project AV

Poolhouse inrichting

Creatie van jouw droom-buitenruimte.

Wil jij ook graag volledig ontzorgd worden als het gaat om jouw buitenruimte / poolhouse?  Neem dan contact op en ons team van specialisten gaat aan de slag om jouw droom tot werkelijkheid te brengen