Kantoorinrichting in Leuven door Studio DP

Bij Studio DP hebben we onlangs een prachtige kantoorinrichting voltooid voor klant VH in Leuven. Wat ooit een kale, witte ruimte was, is nu een gezellige en inspirerende wachtruimte geworden. Ons team heeft hard gewerkt om deze transformatie mogelijk te maken, met een mix van schilderwerken, behangwerken, verlichting, meubels en decoratie. Daarnaast hebben we ook maatwerk zetels opnieuw bekleed en horizontale jaloezieën geïnstalleerd voor de raamdecoratie. Het resultaat is een stijlvolle en functionele ruimte waar bezoekers zich meteen welkom voelen.

Onze Diensten

Bij Studio DP bieden we een breed scala aan diensten om jouw kantoorruimte te transformeren. Voor het project bij klant VH hebben we de volgende werkzaamheden uitgevoerd:

  • Schilderwerken: We hebben de muren opnieuw geschilderd met warme, uitnodigende kleuren.
  • Behangwerken: Decoratief behang werd gebruikt om de ruimte meer karakter te geven.
  • Verlichting: Moderne, sfeervolle verlichting die zorgt voor een aangename sfeer.
  • Meubels: Comfortabele zetels, zowel nieuw als op maat opnieuw bekleed, en stijlvolle kleine decoraties.
  • Raamdecoratie: Horizontale jaloezieën die zorgen voor privacy en lichtregeling.

Projecten

Onze projecten richten zich op het creëren van ruimtes die zowel functioneel als aantrekkelijk zijn. Bij klant VH hebben we een kale witte ruimte omgetoverd tot een warme en gezellige wachtruimte. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen en een doordacht ontwerp, hebben we een ruimte gecreëerd die niet alleen praktisch is, maar ook een plezierige ervaring biedt voor bezoekers.

Before After
kantoorinrichting
kantoorinrichting

Waarom Kantoorinrichting Belangrijk is

Een goed ingerichte kantoorruimte is essentieel voor zowel de medewerkers als de bezoekers. Het zorgt voor een professionele uitstraling en draagt bij aan een positieve eerste indruk. Een inspirerende en goed ontworpen werkplek kan de productiviteit en het welzijn van medewerkers verhogen. Het helpt om een omgeving te creëren die motiverend en comfortabel is, wat essentieel is voor het behoud van talent en het bevorderen van een positieve bedrijfscultuur.

Daarnaast speelt de inrichting van een kantoor een belangrijke rol in de branding en identiteit van een bedrijf. Het weerspiegelt de waarden en het imago van het bedrijf, waardoor klanten en bezoekers een beter begrip krijgen van waar het bedrijf voor staat. Een goed ontworpen kantoor kan ook de functionaliteit van de ruimte verbeteren, door efficiënte indelingen en slimme opbergoplossingen te integreren.

Hoe Studio DP een Inspirerende Werkplek Creëert

Ruimteoptimalisatie

Bij Studio DP beginnen we elk project met een grondige analyse van de beschikbare ruimte. Voor klant VH in Leuven hebben we gekeken naar hoe we de ruimte het beste konden benutten om een functionele en uitnodigende wachtruimte te creëren. Door slimme ruimteplanning en het gebruik van multifunctionele meubels, hebben we ervoor gezorgd dat elke vierkante meter optimaal wordt benut. Dit resulteert in een efficiënte indeling die zowel praktisch als esthetisch is.

We houden rekening met looproutes, de benodigde werkruimte en de behoefte aan opslag. Door deze factoren te combineren, creëren we een kantoorindeling die de productiviteit bevordert en een plezierige werkomgeving biedt. Onze aanpak zorgt ervoor dat de ruimte niet alleen goed functioneert, maar ook uitnodigend en inspirerend is voor zowel medewerkers als bezoekers.

Ontwerp en Inrichting

Ons ontwerpteam werkt nauw samen met de klant om hun visie tot leven te brengen. Voor de wachtruimte van klant VH hebben we gekozen voor een combinatie van warme kleuren en comfortabele meubels. We hebben de muren geschilderd in een warme tint en decoratief behang toegevoegd om de ruimte meer diepte en karakter te geven. De verlichting is zorgvuldig gekozen om een gezellige en uitnodigende sfeer te creëren.

De meubels, waaronder op maat opnieuw beklede zetels, zijn zowel stijlvol als comfortabel. Kleine decoratieve accenten en horizontale jaloezieën voor de ramen voegen de finishing touch toe aan de ruimte. Onze aandacht voor detail en onze toewijding aan kwaliteit zorgen ervoor dat het eindresultaat niet alleen mooi, maar ook functioneel is. Bij Studio DP streven we ernaar om elke ruimte uniek en inspirerend te maken, perfect afgestemd op de behoeften en wensen van onze klanten.

Met deze aanpak hebben we van een kale, witte ruimte een warme en uitnodigende wachtruimte gemaakt die perfect aansluit bij de behoeften van klant VH. Als je op zoek bent naar een kantoorinrichting die zowel stijlvol als functioneel is, neem dan contact op met Studio DP. Wij helpen je graag bij het creëren van een inspirerende werkplek die jouw bedrijf naar een hoger niveau tilt.

Contact 

Zin om samen iets moois te maken van jouw ruimte?

Plan een gratis persoonlijke afspraak, breng je plannen/ideeën mee en wij zorgen voor een kop heerlijke koffie.

We maken graag tijd voor een persoonlijke ontmoeting om jouw droominterieur te bespreken. En als je in de buurt bent, kom dan zeker eens langs in onze showroom in Tienen. Kun je met eigen ogen zien hoe we te werk gaan en wat voor mooie dingen we allemaal maken.