Stijlvolle Decoratietips

Bij Studio DP hebben we onlangs een project afgerond waar we echt trots op zijn. We hebben moderne en landelijke elementen gecombineerd om een gezellige en stijlvolle sfeer te creëren. We gebruikten natuurlijke materialen zoals hout en steen, en voegden zachte neutrale kleuren toe om de ruimte licht en uitnodigend te maken. We kozen voor moderne kunst en minimalistische decorstukken die de rustieke details mooi aanvullen. Het resultaat? Een fris, modern en toch warm interieur dat je moet zien om het te geloven!

 

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

 

Unieke Ontwerpen

Voor dit project hebben we een unieke aanpak gekozen voor de slaapkamer, waarbij we een speciale schildertechniek hebben toegepast op de kasten, de deur en de muren om een naadloos geheel te vormen. Alles is met dezelfde verftechniek behandeld, waardoor de verschillende elementen prachtig in elkaar overlopen. Dit zorgt niet alleen voor een stijlvolle uitstraling, maar maakt de ruimte ook optisch groter en coherenter. Dit design benadrukt hoe belangrijk het is dat alles perfect aansluit bij de behoeften en stijl van onze klant.

Studio DP: Jouw interieurexpert

Bij Studio DP pakken we elk project helemaal persoonlijk aan, van de eerste ideeën tot de laatste details. We mixen graag oude en nieuwe stijlen om iets unieks te creëren dat echt aanvoelt als thuis. Dit project laat goed zien wat we kunnen doen: het combineert traditionele charme met moderne stijl, allemaal met topkwaliteit en veel aandacht voor detail.

 

Wil jij ook zo’n make-over voor je huis? 

Neem contact op met ons voor een gratis eerste gesprek of bezoek onze showroom

We laten je graag zien wat we kunnen doen om ook jouw ruimte helemaal naar wens te maken. Kijk op onze website voor meer informatie of volg ons op sociale media voor dagelijkse interieurinspiratie.

Maandag op afspraak
Dinsdag 10-18u
Woensdag 10-18u
Donderdag 14-18u
Vrijdag 10-18u
Zaterdag 10-17u