Maison & Objet interieur en inspiratie

De Maison & Objet tentoonstelling in Parijs is één van de grootste professionele interieurbeurzen van Europa!

Het is dé plek waar je de nieuwste trends van interieur, architectuur, mode en kunst kunt ontdekken. Met meer dan 600 exposanten uit alle hoeken van de wereld is het een niet te missen gebeurtenis voor iedereen die gepassioneerd is over design en decoratie. We bezochten deze beurs in de maand september. Tegelijkertijd brachten we ook een bezoekje in het centrum van Parijs waar vele interieur -en decoratiezaken deelnamen aan de Paris Design Week AW23 en hun deuren openzetten voor het grote publiek om hun laatste nieuwigheden voor te stellen.

Maison & Objet
Maison & Objet
Maison & Objet
Maison & Objet
Maison & Objet
Maison & Objet

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Wil je meer weten over ALL THE WAY en wat onze interieurvormgevers voor jouw (buiten)verblijf kunnen betekenen?

Plan een persoonlijke afspraak, breng je plannen mee en wij zorgen voor een kop heerlijke koffie.

Inspiratie