ons team

0
+
klanten
img back
img front

Wat ons sterk maakt:

Teamwerk

Ons team

Experts in actie

Als derde generatie en visionair brengt Steven een dynamische en creatieve energie naar Studio DP. Zijn optimisme en vastberadenheid inspireren het team om telkens weer uitdagende doelen na te streven. Buiten het werk is hij te vinden in de buitenlucht, genietend van sportactiviteiten en avonturen met zijn trouwe metgezel, Super.

Steven

zaakvoerder

Met een scherp oog voor detail en afwerking is Clo een belangrijke schakel in ons team. Haar passie voor esthetiek en omgang met mensen komt tot uiting in haar werk, waarbij ze streeft naar perfectie in elk aspect rekening houdend met de huidige trends. Ook in haar vrije tijd is ze gedreven om de schoonheid te vinden tijdens het sporten in de natuur.

Clo

mede-zaakvoerder

Lise voegt een unieke mix van salesvaardigheden en gastvrijheid toe aan het team van Studio DP. Haar warme en uitnodigende persoonlijkheid zorgt ervoor dat klanten zich meteen thuis voelen. Ze weet hoe ze de behoeften van klanten moet identificeren en vertalen naar oplossingen die perfect passen bij hun levensstijl en smaak. In haar vrije tijd houdt ze van wandelen tussen de boomgaarden met haar viervoeters, paardrijden en creatief bezig zijn met haar handen achter haar keramiekdraaischijf.

Lise

sales & vierde generatie

Andy is gepassioneerd door materialen en structuren. Als interieurvormgever is hij expert in het vertalen van de wensen van klanten naar unieke en doordachte 3D-ontwerpen. Zijn oog voor detail en creativiteit zorgen ervoor dat elk project tot leven komt met een unieke esthetiek en functionaliteit. Buiten zijn werk bij Studio DP kan je Andy terugvinden in de prachtige Luxemburgse bossen, waar hij inspiratie opdoet in de natuur. Daarnaast steekt hij zijn creativiteit graag in het creëren van uitzonderlijke kerstboomcreaties.

Andy

interieurvormgever

Kristof is onze technische expert en verantwoordelijk voor opmetingen en installaties.Met zijn precisie voor correcte afwerking wordt elk project nauwkeurig en efficiënt uitgevoerd. Zijn skills zijn een onschatbare aanwinst voor ons team bij Studio DP. In zijn vrije tijd vind je hem terug in de tuin of aan de pizza-oven

Kristof

technisch verantwoordelijke

Sabrina is de drijvende kracht achter de bestellingen en planning bij Studio DP, waar ze structuur en efficiëntie brengt in al onze processen. Met haar nauwkeurige aanpak zorgt ze ervoor dat alles soepel verloopt en de contacten met klanten én leveranciers onderhoudt. . Buiten werktijd kan Sabrina haar energie kwijt tijdens de zumbalessen en de lange wandelingen met haar trouwe viervoeters.

Sabrina

backoffice & planning

Als moeder van twee kinderen weet ze als geen ander hoe ze haar tijd efficiënt moet indelen en verschillende taken moet jongleren. Haar vermogen om zowel thuis als op het werk alles georganiseerd te houden, maakt haar een waardevolle aanwinst voor het team. Sophie gelooft in het motto "moeilijk gaat ook", wat haar vastberadenheid weerspiegelt bij het aanpakken van uitdagingen. Buiten het werk geniet ze van uitstapjes en zet ze zich in om het maximale uit het leven te halen.

Sophie

backoffice & planning

Kelly

Boekhouding

Vlady brengt een positieve en energieke sfeer bij het team van Studio DP in haar rol als onderhouds- en receptiemedewerker. Haar vrolijke instelling en vriendelijke benadering maken haar geliefd bij zowel collega's als klanten. Naast haar toewijding aan het werk, geniet Vlady van haar passies buiten het kantoor, zoals koken en reizen

Vlady

onderhoud & receptie

Met zijn oog voor detail zorgt Danny voor een vlotte werfopvolging, waardoor elk project soepel verloopt van begin tot eind. Zijn vaardigheid in schildertechnieken zorgt ervoor dat elk oppervlak tot leven komt met de juiste kleuren en texturen. Danny's toewijding en vakmanschap dragen bij aan de hoogwaardige afwerking die Studio DP kenmerkt.

Danny

werfopvolging & schildertechnieken

Marius brengt vakmanschap en precisie naar onze schilder- en inrichtingsprojecten. Met zijn oog voor detail en streven naar kwaliteit zorgt hij ervoor dat elk oppervlak en zijn omgeving perfect wordt afgewerkt, wat bijdraagt aan de algehele uitstraling van onze projecten. Altijd goedgeluimd en hij verwent de collega’s geregeld met chocolade

Marius

schilder & uitvoering

Patrick is een ervaren schilder en interieurprofessional die zijn expertise met trots inzet bij Studio DP. Hij brengt niet alleen vakmanschap naar elk project, maar ook een creatieve benadering. Zijn oog voor detail zorgt ervoor dat elk oppervlak perfect wordt afgewerkt en zijn passie voor design komt tot uiting in zijn vermogen om ruimtes tot leven te brengen met kleur en textuur.

Patrick

schilder & uitvoering

Stefan voegt vakmanschap en ervaring toe aan ons team, met zijn expertise in schilderen. Als perfectionist staat hij erop dat elk aspect van een project zorgvuldig wordt uitgevoerd en dat de eindresultaten voldoen aan de hoogste normen. Zijn creativiteit en toewijding maken hem een waardevolle aanwinst voor ons team en dragen bij aan het succes van onze projecten.

Stefan

schilder & uitvoering

Super voegt vrolijkheid en gezelligheid toe aan ons team. Als echte allemansvriend staat hij erop iedereen te begroeten met een kwispelende staart en een vriendelijke blik. Of het nu gaat om het aannemen van leveringen, waarbij hij speels zijn bal aanbiedt in ruil voor de pakketten, of om het entertainen van het team tijdens pauzes met zijn onvermoeibare speelsheid—Super is een onmisbare bron van vreugde op kantoor. Zijn liefde voor koekjes en zijn altijd opgewekte aanwezigheid maken hem een waardevolle aanwinst voor ons team en dragen bij aan een positieve en plezierige werkomgeving.

Super

vierde generatie officedog

Word jij onze nieuwe collega?

Nieuwe collega?