Renovatie

Renovatie

Bij Studio DP benaderen we elke huis renovatie als een unieke kans om jouw ruimte volledig aan te passen aan jouw wensen, zonder de noodzaak van een architect. Of je nu een compacte badkamer wilt vernieuwen of een uitgebreide verbouwing van een woonruimte plant, wij behandelen elk project, groot of klein, met dezelfde toewijding.

In onze showroom brengen we je toekomstige ruimte tot leven met 3D renders en moodboards van de echte materialen. Ons doel is een prachtig eindresultaat met minimale overlast, waarbij we planning, budget en coördinatie van de werken naadloos beheren.

Project K

Bij deze badkamerrenovatie transformeerden we de ruimte in een mum van tijd met de installatie van vloertegels, het toepassen van geavanceerde schildertechnieken en wandbekleding, afgerond met zorgvuldig uitgekozen en op maat gemaakte meubels, decoratie-artikelen en badlinnen. Het totale plaatje!

Project BF

De vernieuwing van deze tv- en eethoek werd naar een hoger niveau gebracht met een speciaal ontworpen haardmeubel, inclusief een slim geïntegreerd kantoor. Dit project werd eveneens voorzien van verlichting en raamdecoratie, alles op maat gemaakt.

Project EL

We transformeerden een oude schuur naar een multifunctionele meetingruimte, met een stoere aankleding en aangepaste meubels, verlichting en decoratie.

huis renovatie

Project GN

De renovatie van een verwaarloosde paardenstal tot een sfeervol bijhuis was een project waarin unieke schildertechnieken en oog voor detail resulteerden in een rustige en authentieke transformatie.

huis renovatie

Project MA

Dit project bestond uit de volledige inrichting van een appartement, waarbij elk element – van het op maat gemaakte meubilair tot het zorgvuldig gekozen behang, schilderwerk en raamdecoratie – naadloos op elkaar zijn afgestemd om een harmonieuze woonomgeving te creëren.

huis renovatie

Project PR

In dit project werd een bestaande woning opgefrist met hedendaagse inbouwkasten, meubels, vernieuwd schilderwerk, behang en raamdecoratie, inclusief een volledig heringerichte tuinkamer.

huis renovatie

Project EB

Een traditionele hoeve in Tienen krijgt een tijdloos interieur met sfeervolle raamdecoratie en een doordacht moodboard dat elk element in de ruimte versterkt.

huis renovatie

Project LDR

Dit project in Glabbeek omvat het volledig herontwerpen van een majestueuze entree, loopgalerij, kantoorruimte en privévertrekken, met als doel een intieme en uitnodigende sfeer te creëren. Elk aspect, van verlichting tot elektrische installaties, werd met precisie op maat gemaakt.

huis renovatie

Renovatie

Wil jij ook graag volledig ontzorgd worden met een totaalontwerp voor jouw kantoor, appartement, woonkamer of wellicht keuken? Neem dan contact op en ons team van specialisten gaat aan de slag om jouw droominterieur tot werkelijkheid te brengen.