Tweede verblijf

Tweede verblijf: Een thuis ver weg

Een tweede verblijf in Spanje of  binnen- of buitenland inrichten vraagt om een speciale aanpak, vooral als het over de grenzen heen gaat. Bij Studio DP nemen we al die complexiteit uit handen. Van de taalbarrière tot logistieke uitdagingen, wij zorgen dat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Voor onze Belgische klanten ontwerpen we alles comfortabel vanuit onze showroom, waar je alle materialen kunt voelen en selecteren. Wij regelen de opmeting, verscheping en installatie, zodat je zonder zorgen kunt genieten van je nieuwe interieur.

Sit back & relax

Onbezorgde weekeinden of ontspannende vakanties, daarvoor kocht je je buitenverblijf. Laat de inrichting van een appartement, of het nu een stedelijke woning, een kustappartement, of een vakantieverblijf is, even zorgeloos verlopen. Ons team van Studio DP zorgt voor ontwerp, coördinatie en realisatie van tweede verblijven in binnen- en buitenland. En jij, jij blijft rustig thuis.

Give us your vibe

Het is eindelijk zover: deel jouw visie voor de unieke sfeer en stijl van je vakantiehuis met ons! Of je nu droomt van een Ibiza vibe, een eclectisch chique uitstraling, of durft te kiezen voor een explosie van kleur, wij staan klaar om jouw ideeën tot leven te brengen. Ontdek samen met ons de essentie die jouw vakantiehuis onderscheidt en laat het net die speciale touch hebben die je niet vindt in de doorsnee interieur- of meubelzaak.

Be different

In alle rust en tijdens verschillende gesprekken creëren we het unieke interieur voor je tweede verblijf, anders dan dat van je buren. We laten je realistische 3D visualisaties zien, gedetailleerde materiaal moodboards en werken je luxe interieur af met maatwerk meubilair, raamdecoratie, verftechnieken, vloer- en wandbekleding, audio & video en desgewenst de finale decoratie details zodat niets vergeten wordt.

On the move

Een afgeklopt budget is voor ons het startschot voor realisatie. We gaan persoonlijk de juiste opmetingen ter plaatse doen, finaliseren de technische plannen en organiseren alle productieprocessen. Transport wordt geregeld en ons team installeert alles in je nieuwe second home. Belgische kwaliteit afwerking door Belgische installateurs.

Project M

Een totaalconcept onder de Spaanse zon, van de bouwplannen tot de finishing touch. Onze klant kreeg via realistische 3D renders al een duidelijk beeld van het eindresultaat nog voordat er ook maar één steen gelegd was. We hebben alles op maat gemaakt, van meubels tot raamdecoraties en van schilderwerk tot de laatste details in de decoratie. Een prachtig tweede verblijf in Spanje

Before

During

After

De volledige inrichting van een villa aan de Costa del Sol, waarbij de klant alles koos in onze showroom. Wij namen de rest voor onze rekening, tot de fijnste raamdecoratie en sfeervolle decoratieve elementen aan toe

Project EH

Net als bij Project M, een volledig nieuwbouw appartement maar dan in Estepona. Hetzelfde proces, een andere prachtige locatie.

Project VZ

Dit project betrof de inrichting van een appartement aan de Costa Del Sol, vergelijkbaar met Project HV, met de toevoeging van een op maat gemaakte tv-wandkast en behangwerk.

Let’s start something

Wil jij ook graag volledig ontzorgd worden als het gaat om jouw tweede verblijf in binnen of buitenland? Neem dan contact op en ons team van specialisten gaat aan de slag om jouw droom tot werkelijkheid te brengen.