Tweede verblijf

Tweede verblijf: Een thuis ver weg

Een tweede verblijf in Spanje, bijvoorbeeld aan de Costa del Sol in Mijas of Marbella, vraagt om een speciale aanpak, vooral als je over de grenzen heen werkt. Bij Studio DP nemen we al die complexiteit uit handen. Van de taalbarrière tot logistieke uitdagingen, wij zorgen dat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

Voor onze Belgische klanten ontwerpen we alles comfortabel vanuit onze showroom, waar je alle materialen kunt voelen en selecteren. Wij regelen de opmeting, verscheping en installatie, zodat je zonder zorgen kunt genieten van je nieuwe interieur.

tweede verblijf SPanje

Onze werkwijze bij de inrichting van tweede verblijf

SIT BACK & RELAX

Bij ons eerste vrijblijvende gesprek nodigen we je uit om samen te komen met een tasje koffie of een glaasje wijn. We luisteren naar je wensen en dromen voor je tweede verblijf en leren jou en je stijl kennen. Dit helpt ons om een goed beeld te krijgen van hoe we jou het beste kunnen helpen.

GIVE US THE VIBE

Op basis van ons eerste gesprek maken we een eerste ontwerp en moodboard. We presenteren onze ideeën en passen deze aan op jouw feedback. Zo beginnen we met het visualiseren van de sfeer en stijl die jij voor ogen hebt voor je vakantiehuis. Ontdek samen met ons de essentie die jouw vakantiehuis onderscheidt en laat het net die speciale touch hebben die je niet vindt in de doorsnee interieur- of meubelzaak.

BE DIFFERENT

Na de presentatie van het eerste ontwerp werken we alles verder uit. We creëren realistische 3D-visualisaties en gedetailleerde materiaal moodboards, zodat je een duidelijk beeld krijgt van je tweede verblijf. Hier worden de laatste details beslist, zodat jouw vakantiehuis precies wordt zoals jij het wilt. 

ON THE MOVE 

Wanneer alle details zijn vastgesteld en het budget is goedgekeurd, gaan we ter plaatse alles opmeten. We werken de technische plannen uit en regelen het transport van alle goederen. Ons team installeert alles in je nieuwe tweede verblijf, van meubelwerk tot behangwerk en schilderwerk tot decoratie. Dit doen we niet alleen in Spanje, maar in heel Europa.
tweede verblijf marbella

Klaar voor jouw droom?

Bij Studio DP ontzorgen we je volledig en zorgen we ervoor dat je tweede verblijf in Spanje een droomplek wordt. Of het nu gaat om een vakantiehuis in Marbella of een kustappartement in Mijas, wij staan klaar om jouw project te realiseren. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe wij jouw tweede verblijf kunnen transformeren tot een luxe oase van rust.

Project Mijas

Een totaalconcept onder de Spaanse zon, van de bouwplannen tot de finishing touch. Onze klant kreeg via realistische 3D renders al een duidelijk beeld van het eindresultaat nog voordat er ook maar één steen gelegd was. We hebben alles op maat gemaakt, van meubels tot raamdecoraties en van schilderwerk tot de laatste details in de decoratie. Een prachtig tweede verblijf in Spanje

De volledige inrichting van een villa aan de Costa del Sol, waarbij de klant alles koos in onze showroom. Wij namen de rest voor onze rekening, tot de fijnste raamdecoratie en sfeervolle decoratieve elementen aan toe

Project Estepona

Net als bij Project Mijas, een volledig nieuwbouw appartement maar dan in Estepona. Hetzelfde proces, een andere prachtige locatie.

Project Costa Del Sol (on going)

Dit project betrof de inrichting van een appartement aan de Costa Del Sol, vergelijkbaar met Project Estepona, met de toevoeging van een op maat gemaakte tv-wandkast en behangwerk.

Let’s start something

Wil jij ook graag volledig ontzorgd worden als het gaat om jouw tweede verblijf in binnen of buitenland? Neem dan contact op en ons team van specialisten gaat aan de slag om jouw droom tot werkelijkheid te brengen.