" Met een blanco blad en een héérlijke koffie, zo begint onze samenwerking."

ALL THE WAY

Totaalprojecten binnen timing en budget. Afgestemd op de unieke persoonlijkheid van een huis, tuin en eigenaar. Elke ruimte heeft bezieling nodig, net daar zijn onze stylisten en projectmanagers bedreven in. Samen met onze Customer Care zorgen we steeds voor interieurprojecten zonder stress. De uitvoering van een totaalproject is divers en complex. We proberen zowel emotioneel (design, gevoel, sfeer, uitstraling) als rationeel (budget, planning, uitvoering, communicatie) voor zo weinig mogelijk verrassingen te zorgen. We luisteren, designen, voeren uit en leveren je totaalproject op met zo weinig mogelijk impact.

01

Meet & clarify

Met een blanco blad en een koffie, zo begint onze kennismaking. Met welke uitdaging wil je ons “triggeren”? We luisteren graag naar je wensen, je stijl, je noden en ontwikkelen samen een eerste ruwe visie op je nieuwe interieur. Deze analyse is de basis voor alles. Hier steekt Studio DP tijd en moeite in, bewust. Dit kan vrijblijvend indien gewenst bij je thuis of ingeval van nieuwbouw in onze showroom.

02

Think & create

We trekken met alle info, richting onze tekentafel en beginnen aan het creatief proces; het maken van een eerste ontwerp in 3D. Eenvoudig nog, maar vernieuwend en uniek. Wij presenteren dit bij ons in de studio, samen met een eerste tastbare materiaalkeuze.

03

Design & imagine

De wensen en opmerkingen zijn bekend. Ontwikkelen van moodboards, gede-tailleerde 3D visualisaties, realistische materiaalkeuze en desgewenst verlichtingsconcept zijn de volgende stap voor studio DP. Tijdens een open dialoog in onze design studio, inclusief presentatie op groot scherm, passen we in realtime de laatste opmerkingen aan. Efficiënt en duidelijk. Geen verrassingen.

04

Take-off & relax

Voor een afgewerkt topresultaat vormen we de goedgekeurde 3D visualisaties om in productieplannen. We stellen vakmensen voor uit ons netwerk, vergelijken prijzen, maar jij beslist. Nadien plannen, volgen en sturen we alle leveranciers. Bewaken timing, budget, de creatieve grenzen maar blijven vooral beschikbaar tijdens het hele traject.