Meubel & maatwerk

Meubel & maatwerk

Bij ons staat jouw persoonlijke stijl en functionaliteit centraal. Wij geloven in het creëren van meubel op maat die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook naadloos aansluiten bij jouw levensstijl en interieur. Onze toewijding aan maatwerk en kwaliteit zorgt ervoor dat elk stuk uniek is.

Hieronder ontdek je wat onze maatwerk meubelservices voor jou kunnen betekenen.

 

Meubels op maat - Persoonlijk en innovatief

Onze benadering van meubeldesign is zowel persoonlijk als innovatief. Van de eerste schets tot de uiteindelijke plaatsing nemen we de tijd om elk detail af te stemmen op de individuele wensen en behoeften van onze klanten. In onze designstudio beschikken we over een uitgebreide selectie aan materialen, waaronder de beste houtsoorten die worden geselecteerd op duurzaamheid, textuur en kleur. We tonen 3D-visualisaties om je een realistisch beeld te geven van het eindresultaat. We creëren ruimtes die niet alleen mooi zijn, maar ook een verhaal vertellen en een warme, uitnodigende sfeer uitstralen.

Mortex tafels op maat - uniek & stijlvol

Met een Mortex tafel haal je een stukje exclusiviteit in huis. Elke tafel wordt op maat gemaakt volgens jouw specifieke wensen. Je hebt de keuze uit een breed scala aan kleuren, vormen en afmetingen, waardoor je gegarandeerd bent van een tafel die perfect bij je eetkamer past. Onze Mortex tafels staan bekend om hun unieke karakter en stijlvolle uitstraling, waarmee je zeker een statement maakt in je interieur.

Bezichtig onze tafels in onze showroom in Tienen. 

Mortex keukenblad - Robuust, karaktervol en krasbestendig

Een keukenblad van Mortex voldoet aan alle eisen voor een  moderne keuken. Het is niet alleen krasbestendig, maar ook waterdicht en naadloos, wat zorgt voor een hygiënische afwerking die makkelijk schoon te houden is. De robuuste en karaktervolle uitstraling van deze keukenbladen zijn ideaal voor wie op zoek is naar kwaliteit en duurzaamheid en tegelijkertijd is het ontwerp volledig aanpasbaar aan jouw persoonlijke voorkeuren.

Maatwerkdiensten - stoelen, zetels en barkrukken

Is je zitmeubilair toe aan vernieuwing of kan je geen afscheid nemen van die fauteuil gekregen van de oma? Ook dat krijgt een nieuw leven in onze handen. Voor de opfrissing van stoelen en zetels kan je kiezen uit een breed scala aan meubelstoffen en materialen. Onze vakmensen werken dit nauwkeurig uit om je bestaande meubilair een frisse en moderne uitstraling te geven, aangepast aan je stijlvoorkeuren en interieur.

Op zoek naar perfect aanpassend meubilair voor je ruimte? Wij ontwerpen en fabriceren ook stoelen en zetels die volledig op maat zijn gemaakt. Hoogte, breedte, materiaalkeuze en afwerking wordt gepersonaliseerd naar jouw specificaties. Dit betekent dat je niet alleen een meubelstuk krijgt dat naadloos in je ruimte past, maar ook één dat comfort en stijl toevoegt aan elke kamer.

Je droommeubel binnen handbereik.

Bij Studio DP specialiseren we ons in het creëren van meubel op maat, waarmee je jouw ruimte kunt transformeren in een weerspiegeling van jouw persoonlijkheid. Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van ons maatwerk. Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek en zet de eerste stap naar het realiseren van jouw visie.