"A design isn't finished until someone is using it."

Raamdecoratie

Is de zithoek toe aan nieuwe overgordijnen? Of nood aan een verduisterend systeem om een goede nachtrust te garanderen? Een volledige nieuwbouw of woning met aangepaste zonwering invullen? De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en kunnen je woning of werkplek van de juiste sfeer en nodige privacy voorzien.

(Over)gordijnen

Ze klinken misschien oubollig maar dat zijn ze nu helemaal niet meer! De meest levendige raamdecoratie heeft een heuse comeback gemaakt. Ze zijn mogelijk in een luchtige en transparante kwaliteiten om openheid te behouden. Of liever toch eerder privacy-gerelateerd? Dan kan je voor zwaardere materialen kiezen die meer afsluiting van buitenaf geven. Jouw stofkeuze in dessin en kleur zal bepalen welke stijl je wil creëren en natuurlijk helpen we je graag hierbij.

Lamellen

Lamellen of jaloezieën in pvc, aluminium of in hout zijn praktisch in gebruik. Daarnaast een mooi strak design, een constante aankleding voor het raam met de gewenste lichtinval en gemaakt in hout of het meer ecologische materiaal bamboe, een warme sfeermaker in huis.

Rolgordijnen

Als het strak én minimalistisch moet zijn dan is er geen betere oplossing dan rolgordijnen. Het stofpaneel neemt weinig plaats in naast de ramen. In opgerolde toestand bevinden ze zicht haast onzichtbaar in de hoogte. Rolgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten en transparanties, of gecombineerd, en tot zelfs 7 meter breed!

Maatwerk

Onze partners in afwerking voor schrijnwerkerij, elektriciteit, glaspanelen, soundsystemen en verlichting zorgen samen met ons dat jouw project van A tot Z tot realisatie komt.