Schilderwerken & technieken

schilderwerken leuven - hasselt

MEER INFO

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Schilderwerken & decoratiewerken

Studio DP, al vier generaties actief sinds 1932, is uw ideale partner voor schilder- en decoratiewerken in de regio Leuven – Hasselt.

 Wij staan bekend om onze vakbekwaamheid, betrouwbaarheid en kwaliteit.

Of het nu gaat om renovaties of nieuwbouwprojecten, Studio DP biedt uitstekende schilder- en decoratiewerken die voldoen aan de hoogste normen. 

Bezoek onze showroom in Tienen of vraag uw vrijblijvende offerte aan.

 

WAT WE VOOR U DOEN 

– Binnenschilderwerken

– Buitenschilderwerken

– Schilderstechnieken

– Vloerbekleding

– Behangwerken

– Afwerkingtechnieken

– Totaalinrichting / renovatiewerken

Sinds 1932

Schilderwerken zit in ons DNA. Studio DP vindt trouwens zijn oorsprong in 1932, opgericht door grootvader Staf als professioneel schilder. Deze lange geschiedenis heeft geresulteerd in een expertise op het gebied van zowel traditionele schildertechnieken als moderne schildermethoden. Vandaag de dag onderscheiden we ons niet alleen met hoogwaardig vlak schilderwerk, maar ook met gespecialiseerde schildertechnieken die momenteel een echte trend zijn. Deze technieken voegen textuur, diepte en karakter toe aan elke ruimte, waardoor we een uniek verschil maken in elk project.

Onze speciaal opgeleide en gecertifieerde schilders beheersen de meest complexe schildertechnieken voor wanden, vloer en badkamers. 

 Wees zeker welkom in onze showroom waar je meer dan 10 verschillende technieken kan bekijken.

ENKELE REALISATIES

Let's start something

Wil jij ook graag volledig ontzorgd worden als het gaat om schilderwerken en technieken? Neem dan contact op en ons team van specialisten gaat aan de slag voor jou.